tiistai 6. maaliskuuta 2012

Kevättä kohti

Ihanan keväisiä ilmoja jo ulkona kun aurinko paistaa ja lämmittää vähän jo poskeakin! Tänään pakkasta oli muutama aste ja käytiin Veetin kanssa rattailla postissa heti töiden jälkeen. Vein postiin arvonnan palkintosukat ja niistä kuvaa sitten, kun ovat päässeet uuteen kotiinsa, jotta en pilaa yllätystä.Siellä se killottaa niin kirkkaasti!

Auringonpaiste sai aikaan jokakeväisen tekstiilinvaihtovimman. Siivottiin jo tänään kun anoppi tulee huomenna yökylään ja hoitaa Veetiä torstain kun hoitaja on hiihtolomalla. Torstaina hyppään luultavasti sitten anopin kyytiin ja menen jo edeltä Kiuruvedelle ja mies tulee perässä perjantaina töiden jälkeen. Siivouspäivä jää siis välistä, joten hoidettiin se pois alta jo nyt.

Samalla vaihdoin vaaleammat verhot olkkariin ja vähän pirtsakoita tyynyjä kaveriksi. Heti on paljon keväisempi fiilis.


Tuli mieleen, että en ole ottanut kuvaa meidän "uusista" valokuvista, jotka laitettiin jokin aika sitten makkarin seinälle. Eli pari niistä Veetin yksivuotiskuvista päätyi kehyksiin vähän isompana versiona.


Makuuhuonekin kaipaisi jotain pirteämpiä tekstiilejä ja nuo tyynyt jo kovasti kyllästyttää. ..

Jossain vaiheessa ostin Halpa-Hallista tuommoisen makkara-maljakon ja se on ollut meidän makkarissa senkin päällä. Siirsin sen nyt eteiseen, josta otin jo kynttilät pois, kun niitä ei ole enää tullut niin paljoa polteltua. Oksissa roikkuu noita huovutettuja sydämiä. Huomaatteko muuten maljakossa yhtäläisyyden Marimekon maljakkoon? Mielestäni tämä on vähän halpakopio, mutta en ole raskinut ostaa aitoa niin tämä saa ajaa asian :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti