perjantai 2. maaliskuuta 2012

Pipomania ja kumpparimietteitä


Veetin nukahdettua päikkäreille surauttelin pari kevät/kesäpipoa. Jouduin myöntämään itselleni, että se meidän ihana tähtivälikausihaalari on vielä keväällä liian iso, joten ostin mustan haalarin kokoa pienempänä huutiksesta. Ja mustahan tarttee kaverikseen kaikkia kivan värisiä asusteita! Veetille siis turkoosi tähtipipo ja apilavelourista vähän paksumpi pipo. Näyttää vähän, että tuo apilapipo saattaa olla pieni :( Pitää kokeilla kun Veeti herää, mutta kangas ei kamalasti jousta, joten saa nähdä miten käy.

Apinakankaan jämä on marinoitunut ikuisuuden kaapissa kun se ei jotenkin ole enää napannut kun siitä on meillä muutama paitakin. Ompelin siitä pari pipoa kokoa taapero ja koululainen/aikuinen. Jos jollain on tarvetta niin pipon voi ostaa hintaan 10e/kpl. Pipossa on trikoovuori sisällä.Edit: isompi apinapipo varattu!
 


Välikausi on siis puikoissa haalaria ja pipoja myöten. Kumpparit ovat vielä hakusessa ja jotain kivoja välikausihanskoja. Jos jollakin lukijalla olisi kivoja vedenpitäviä ja värikkäitä välikausihanskoja tarpeettomana koossa 1,5v niin voisin mielelläni ostaa :)

Kumppareista haaveilen tämmöisiä Veetille:Nämä on siis crocsin kumpparit ja ovat varmasti miellyttävät ja kevyet jalassa. Viime syksynä Veetillä ei pysynyt kumpparit oikein jalassa kun ei vielä kunnolla kävelty ja pärjättiinkin Veetin serkun kumppareilla. Nyt varmaan tarttis kevääksi/kesäksi kumpparit. Onko kellään kokemuksia näistä? Koot menee vähän tympeästi 21-22 ja 23-24 ja Veetillä on nyt n. 13cm jalka ja kengät taitaa olla 22. Että onkohan tuo kokoa suurempi sitten jo valtava villasukankin kanssa? Onko kellään kokemusta näistä, että minkälaiset on käytössä?

Muutamia kumppareita oon kattonut kaupassa ja yllättävän raskaita ja kömpelöitä kumppareita tekevät noin pienille. Esim Vikingin kumpparit painoi tosi paljon ja se pohjakin oli jotenkin tosi massiivinen... No pitää käydä tutkailemassa löytyiskö Kärkkäiseltä noita niin vois vähän mitata sisäpohjaa ja tutkia muutenkin :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti