sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Keväinen viikonloppu

Oltiin pidennetty viikonloppu Veetin kanssa Kiuruveden mummulassa. Mentiin anopin kyydillä jo torstaina sinne ja mies tuli perjantaina illalla perässä. Perjantai oli inhottavan pilvinen ja tuulinen päivä, mutta käytiin Veetin kanssa rattailla lenkillä pariin kertaan. Lauantaina olikin sitten ihana ilma, aurinko paistoi eikä tuullut. Suunnattiin miehen tädin mökille järven rannalle iltapäivällä ulkoilemaan.

Pilkin ensimmäistä niin pitkän ajan jälkeen, että en edes muista milloin olisin viimeksi pilkkinyt! Ei ole ihan meikäläisen heiniä... Pitäisi jaksaa istua suhteellisen hiljaa paikallaan vähän pilkkiä heiluttaen, kuolettavan tylsää! :)Veeti sen sijaan malttoi pilkkiä mummun kanssa ja vähän kastaa hanskaakin avannossa... "Tuleekohan  sieltä mitään mummu?"


Veeti ja isi kävi Veetin Eetu-sedän kelkalla pärryyttelemässä ja itsekin pääsin kelkan rattiin! Kuka sitä nyt kyydissä jaksaa istua kun voi itsekin ajaa?


 Valtaisa kalansaalis eli siis oikeasti muutama säälittävän pieni sintti, jotka meni kissanruuaksi.

 
Niin ja jäällä juotiin tietysti pullakahvit ja mehutkin!Pilkkimisen jälkeen siirryttiin siihen omasta mielestä kivoimpaan osioon, eli makkaran paistoon. Tai no, eiköhän se syöminen ole se kivoin vaihe :)
Päivän urheilullinen suoritus: Veeti ja isi pulkkamäessä. Huomaa hienot ilmeet!


Kaikin puolin taas kiva viikonloppu ja Veetin piti itkun kanssa lähteä vaihteeksi kotiin, kun ei olisi halunnut mummun luota pois. Nyt meillä onkin sitten täällä pieni kuumepotilas. Mittari näytti kotona 39 astetta, joten meillä jatkuu Veetin kanssa viikonloppu vielä kotona. Itselläkin vähän kurkkua kutittaa, pitää toivoa että ei iske myös minuun :(


Mikäs siinä sairaana ollessa, kun saa köllötellä peiton alla samalla kun telkkarista tulee teletappeja ja kupissa on rusinoita ja muroja! Toivotaan nyt kuitenkin, että menisi pian ohi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti