torstai 15. maaliskuuta 2012

T-paitoja ja parit sukat

Terveiset flunssalandiasta! Tiedättehän sen paikan, jonka tunnistaa mm. nenäliinapinoista, kuumemittareista, yöpukuisista ihmisistä, Finrexinmukeista ympäri asuntoa... Ollaan siis sairastettu ihan urakalla koko perheen voimin. Veetille tuli siis sunnuntaina kuume, mulle maanantaina ja miehelle tiistaina. Itsellä oli vielä eilen lämpöä niin en uskaltanut lähteä vielä tänään töihin, että en tartuta muita. Illalla oli vielä vähän lämpöä ja tänään on onneksi ollut jo parempi päivä. Veetilläkin oli aamulla enää 37,3 lämpöä kun eilen oli vielä 38,6. Ei lähdetty siis viemään Veetiä lääkäriin kun kuume laski itsekseen.

Olo on ollut sen verran parempi tänään, että sohvalla makaamisen lisäksi jaksoin ommella muutaman teepaidan. Sain viime viikolla vihdoin Liandlolta tilaamani kankaat kotiin ja pitihän niistä ommella jotain kivaa kesäksi.


Talokankaasta Veetille t-paita. Piristyksenä hihoissa eriväriset resorit; toisessa turkoosi ja toisessa tummanruskea.


Astronauttikankaasta myöskin teeppari Veetille kesäksi. Toisessa hihassa käytetty viimeinen jämäpala ihanaa tähtikankangasta! Kokeilin ensimmäistä kertaa tehdä kaula-aukon resorin siten, että jätin yhten raglansauman ompelematta ja ompelin resorin kiinni pääntielle ja lopuksi hurautin kiinni sen viimeisen raglansauman. Onnistuin tietenkin tekemään sen tuohon etupuolelle... Huoh... No kiva siitä tuli näinkin ja tähtikangas tuo kivasti vähän kontrastia paitaan. Paidat tehty tutulla ja turvallisella Papana-kaavalla lyhentäen vain hihat.

Arvonnan voittosukat olivat menneet viime viikolla perille, joten tässä niistä kuva. Ensimmäinen kuva on lainattu luvan kanssa voittajan blogista, jossa on myös pieni juttu sukista. Blogi löytyy täältä.


Todellisuudessa sukat ovat alla olevan kuvan väriset, eli vaaleammanpunaiset kuin yläkuva näyttää.


Jokin aika sitten tein myös uudesta Novitan lehdestä ihanat apinasukat! Näihin löytyi langat valmiiksi laatikosta. Koko muistaakseni 32. Jospa näille joskus löytyy käyttäjäkin :)


2 kommenttia:

  1. Joo, mun kuvissa ei sukkien oikea väri tule oikein esille. Enpä ollut hoksannutkaan. :)

    Ihanan värikkäitä t-paitoja olet ommellut.

    VastaaPoista