lauantai 3. maaliskuuta 2012

Lauantaipuuhia

Tänään on taas ehditty tehdä vaikka mitä, kun herättiin Veetin kanssa seiskan jälkeen! Oli isin nukkumisaamu, huomenna on sit mun vuoro koisata niin pitkään kuin huvittaa :) Veeti katseli aamulla lastenohjelmia hetken ja sillä aikaa leikkasin parit housut ja paidan valmiiksi, että saan ommella, kun Veeti menee nukkumaan. Koko perheen voimin käytiin kirppareilla, kaupassa ja minä kangaskaupassa kun eilen unohdin ostaa resoria siellä käydessäni.

Kirpparilta löytyi Veetille hauska kauko-ohjattava ampiainen, josta puuttuivat patterit. Kotona oli pattereita ja onneksi lelu toimi. Hinta kerrankin kohtuullinen, 2,5e. Hauskan oloinen vempain, ääniä kuuluu, värit vilkku ja voi ohjata eteen tai sivuille :)Kovin hyvää kuvaa en saanut ja pahoittelen valmiiksi, että olen saattanut kuvata nämä kuvat vahingossa makro-toiminnolla :D Ehkä siksi ovat vähän suttuisia...


Kirppisreissun jälkeen olikin Veetin päikkäreiden aika ja sillä aikaa hurautin kahdet mustat velourhousut. Isommat kummipojalle tilauksena tehdyt koossa 110cm ja Veetille samikset koossa 86/92. Alkaa tulemaan näemmä jo vähän rutiinia kun nämä syntyi varmaan puolessa tunnissa.

Kummipoika on aika tarkka, että housut ei saa painaa tai tuntua inhottavalta jalassa, joten nämä sivusaumattomat Saimit ovat varmaankin hyvät siihen kun ei ole kuin edessä ja takana pieni sauma! Muutenkin mukavan kapoinen kaava kun molemmat, Veeti ja kummipoika ovat melkoisia laiheliineja :)


Täällä on koko päivän paistanut ihanasti keväaurinko ja Veetin päikkyjen jälkeen käytiinkin vähän rattaiden kanssa lenkkeilemässä noilla kivasti peilijäällä olevilla teille. Joka paikkaan ei näemmä hiekoitusauto ollut ehtinyt. Käytiin rämpimässä vähän metsässä ja katsomassa kaupungin uusia tontteja! Rattaat piti jättää suosiolla tielle ja Veeti kaapata syliin. Illalla sain inspiraation kokeilla äippäpakkauksen makuupussin päällystämistä. Pussi on ostettu lastentarvikekirpparilta kahdella eurolla tähän tarkoitukseen ja muistaakseni ainakin puoli vuotta sitten ja on siitä asti odottanut sopivaa kangasta. Tänään hoksasin, että mullahan on tuota Aappa-kangasta ja käytinkin siitä osan tähän. Yllättävän näppärä homma jos purkamista ei lasketa. Vetoketjujen päät oli vähän haastavat, mutta muuten onnistui ihan hyvin. Veetin pussia en raskinut ottaa harjoittelukappaleeksi. Ja ei, meillä ei ole tälle mitään käyttöä ainakaan vielä, halusinpahan vain kokeilla :)


Kirpparista tuli mieleen, että on pakko jakaa teidän kanssa yksi hassu juttu. Joku myös äippäpakkauksen toppahaalaria kirpparilla hintaan 18e! Lapussa oli vielä maininta, että vähän käytetty, koska "Haalari unohtui kyläreissulla kyläpaikkaan ja kun saimme haalarin takaisin, se olikin jo liian pieni". Siis mitä, lapsi on lähtenyt talvella ilman haalaria, koska haalari unohtui kyläpaikkaan?? Ja toisekseen 18e!?!?!Itse taisin myydä omani kahdella eurolla.  Kaikki kuitenkin tietää, että se on pakkauksen haalari. Ja ne jotka ei tiedä, ei kyllä luultavasti maksa kirpparilla siitä tuollaista hintaa. Ei kyllä tulisi mieleen lähteä keksimään tuommoisia ihme selityksiä kirpparivaatteisiin... :)

2 kommenttia:

  1. Mielettömän ihana tuo makuupussi.. :) mä näin tänään kirpparilla äp toppapuvun hintaan 19,90€! ;)

    VastaaPoista
  2. Minäkin mietin välillä, että miten porukkaa kehtaa pyytää äippäpakkauksen tavaroista niin paljon! Niitä näkee tosi paljon kirppareilla. No, toki niitä on monella, mutta silti.. Kiva tuo sun päällystämä makuupussi! :)

    VastaaPoista