tiistai 19. huhtikuuta 2011

Piposia, mitäpäs muuta

 Tulipas taas ommeltua pipo ihan vaan huomatakseni, että se ei sovi yhteen yhdenkään mun takin kanssa :( Väri ja kuosi on kyllä mieleiset, mutta ei oikein natsaa mun vaatteisiin niin hyvin kuin haluaisin. Tässä ois jollekin halukkaalle kiva kevätpipo kokoa n. 57cm. Köyhtyä tästä vois vaikka 6e. Malli vähän lörppänämpi takaa kuin aikaisemmissa pipossa, mikä ei ehkä kuvasta näy kovin hyvin ilmi. Varata voi vaikka kommenttilaatikkoon, jos jotakin kiinnostaa. Mikäli ei, niin koitan keksiä sille vaikka itse käyttöä :) Taas näitä ihania "suoraan suihkusta"-kuvia. Mutta kun oli pakko eilen jo saada kuva niin ei siinä mikään auttanut! Ja kuitenkin jaksoin kirjoittaa vasta tänään tästä :) Kuvan olisi siis ehtinyt ottaa tänäänkin ja paremmassa valossa.Mies pyysi itselleen uutta, kevyempää lenkkipipoa. Tällä hetkellä käytössä on mun työpaikan sponsoripipo, joka on neulepipo ja ihan liian kuuma näille keleille. Kirppikseltä ostettiin musta, todella napakkaa trikoota oleva paita, hintana 0,50e. Siitä syntyi tämä pipo ja tähden applikoin velourista, niin saa mieskin vähän erilaisen pipon. Tähti jäi ehkä vähän liian ylös, mutta ihan kiva noinkin. Mustasta trikoosta tulisi muuten tosi nättejä pipoja, kun niihin applikois jotain vaikka tähtiä tai sydämiä niistä kukallisista kankaista, mistä oon tehnyt aiemmin niitä pipoja. Kiva kontrasti ois mustan kanssa!
Tässä tuo tähti näyttää ihan epäsymmetriseltä, vaikka kyllä se oli olevinaan ihan symmetrinen, kun sen leikkasin kankaasta. Sen verran venyy päässä ja kuvatessa tuo.

Äitini oli hukannut oman kännykkäpussinsa, joten lupasin askarrella sellaisen kadonneen tilalle. Tämä on tehty samasta kankaasta, mistä tein äidille ja itselleni ne nuppineulatyynyt. Sisällä vuorena Vallilan värivirheellistä kangasta, joka oli tarpeeksi paksu tuomaan paksuutta tuohon, että puhelin ei kovin kolhiinnu tuolla pussissa. Pussia pitää kiinni suuaukon sisäpuolella olevat tarrat. Ja nämäkin kuvat tietenkin kuvattu illalla, että varmastikaan ei saa oikein noita värisävyjä esille!Tässä pussi edestä. Tuli ehkä vähän väärin päin, sillä tuo värikkäämpi ois ollut kivempi etupuolena, mutta ihan samahan se on kummin päin tätä käyttää :)


Ja tässä takaa. "Mallina" poseeraa mun oma Samsungin puhelin :)

Niin ja yks kirpparilöytö on jäänyt kuvaamatta, eli Veetille hyvät Rukkan tummansiniset kurahousut kokoa 80cm. Hintaa 4e. Menee nyt kesällä/syksyllä niin kärsii vähän konttaillakin maassa :)

3 kommenttia:

  1. Ei sulla sattuis oleen tuota mustaa kangasta enään yhtään jäljellä? Voisin tilata sulta meillekkin yhden miesten pipon, jos iskee tekemisen puute :) Ihan perus musta kelpais. -Sanna.M- (se joka näyttää aina nykyään ostavan sulta meidän perheen pipot)

    VastaaPoista
  2. Sanna: voin katsoa, että jäikö sitä sen verran, että tulis pipo. Jos ei niin kattelen vaan joskus kirpparilta, että jos löytyy perusmustaa paitaa niin surautan semmoisesta :) Minkä kokoinen pää Kaitsulla on?

    VastaaPoista
  3. Sillä on n.59cm. Ja kiitos jo tässä vaiheessa, jos asia järjestyy :) -sanna-

    VastaaPoista