torstai 7. huhtikuuta 2011

Maxomorran ihanuus haalari

Tänään olin tehokas ja siivosin Veetin ollessa päiväunilla. Paljon mukavampi aloittaa viikonlopunvietto perjantaina kun ei ensimmäisenä tarvitse tarttua siivousvälineisiin. Lisäksi tein macaron-leivoksia. Leivoksia siksi, että haluan testata miten nuo kestävät pakastuksen ilman täytettä. Järjestän muutaman viikon päästä Me&I kutsut ja olen miettinyt jo vähän tarjottavaa. Haluaisin tehdä näitä leivoksia, kun ovat melko helppoja valmistaa ja todella hyviä! Niistä saa myös ihanan värisiä elintarvikeväreillä. Näitä olisi kätevä tehdä valmiiksi pakasteeseen ja sulattaa ja täyttää sitten tarpeen mukaan. Eli pakastan tämän erän ja katson miten pakastus vaikuttaa. Jos kestävät pakastuksen niin teen lisää joku päivä kutsuja varten.


Tässä ensimmäinen koe-erä violetteja leivoksia ilman täytettä. Eivät kyllä kohonneet ehkä ihan niin paljon kuin olisi pitänyt... Missähän vika? Muuten sain noista yllättävän hyvän näköisiä ja tasaisen kokoisia. Pursotin massan noin sentin kokoisella reikätyllalla pellille. Ohje löytyy täältä.

Tänään puettiin päälle se aikaisemmassa postauksessa lattialla kuvaamani Maxomorran ihana autohaalari. Ja sehän on just sopiva! Lahkeissa oli vielä hieman kääntövaraa, mutta malliltaan aivan täydellinen Veetille! Ei jää isoksi pussiksi ja lahkeet ei lopu pohkeisiin. Kangas tuntuu lisäksi tosi laadukkaalta. Tätä merkkiä lisää meille, kiitos :) Suuret kiitokset siis anopille, joka tämän Veetille osti! 


3 kommenttia:

 1. Onpas ihana haalari. Teilläkin taitaa olla hoikka ja pitkä poika, joten vaatteet saa tarkkaan katsoa mikä on sopiva.
  Me&i:lla on ihania vaatteita. Tykkään itse niistä paljon ja aika paljon niitä meidän pojilta löytyykin. Hinnakkaitahan ne on..

  VastaaPoista
 2. Juu onhan tuo melko rimpula ja pituutta venyy uskomatonta tahtia :) Nyt tosiaan pidän ekat Me&I kutsut meillä, niin tulee sitten varmaan tilattuakin niitä. Ovat melko hyvälaatuisia, että sen vuoksi ovat varmasti myös vähän kalliimpia.

  VastaaPoista
 3. Ovat kyllä tosi hyvä laatuisia siksiniihin toisinaan satsaankin =) Ja kuosit on ihania.

  VastaaPoista