maanantai 1. helmikuuta 2021

Sisustusinspiraatiota hakemassa

 *sisältää mainoslinkkejä

Jossain vaiheessa pitäisi varmaan miettiä vähän tuota uuden kodin sisustuspuolta. Kävin hakemassa tällä kertaa inspiraatiota Jotexin* valikoimista. Olen tilannut aiemmin Jotexilta verhoja, mutta en ole jotenkin tajunnut, että siellä on vaikka mitä sisustusjuttuja! Niinpä vahingossa jäin selailemaan uutuuksia ja siellähän oli vaikka mitä ihanaa.

En ole oikeastaan yhtään uhrannut ajatuksia millekään sisustusjutuille ja tarvitaan eniten ehkä uusia valaisimia. Olohuone meille tulee korotettuna, joten on vaikea hahmottaa, että kuinka suuren valaisimen sitä tarvisi. Muutamia omaan silmään miellyttäviä keräsin tähän alle ja vinkkejä saa antaa, jos tulee joku tosi kaunis, moderni ja järkevän hintainen valaisin mieleen. Tätä Walai-valaisinta* on saatavilla mustana sekä tällaisena kauniina puunvärisenä. Kuvissa koko näyttää isohkolta, joten ei välttämättä sitten hukkuisi isoon tilaan.

Tämä Brisbane-valaisin* on puolestaan aivan eri tyyliä, mutta isohko tämäkin. Tähän voi lisäksi ilmettä vaihtaa sen mukaan millaiset lamput tähän valitsee. Tähänhän voi laittaa pyöreät tai sellaiset hieman soikeammat. Mutta en tiedä tuleeko liikaa sitten semmoinen kynttelikköfiba tästä.

Tähän Charlotte-seinävalaisimeen *puolestaan ihastuin heti! Tämmöinen voisi olla joko makuuhuoneen valaisin tai sitten työhuoneessa, koska ompeluhommiin tarvitsee aina lisävaloa ja mulla meni jo aiemmin hermo sellaiseen perinteiseen kouluvaloon. Toki tässä on se miinus, että ei saa väänneltyä eri asentoihin, mutta toisaalta se ominaisuus siinä kouluvalaisimessa oli just ihan perseestä, kun se ei meinannut pysyä oikeassa asennossa vaikka kuinka kiristi!

Viimeisenä vielä Mosh-valaisin*, joka ei ulkonäöstään huolimatta ole paperivarjo vaan tuo valkoinen osa on kangasta. Meillä on ollut paljon paperivarjostimia, koska tykkään niiden simppelistä ulkonäöstä. Tämä voisi olla kiva meidän tummassa makuuhuoneessa tai vaikka lastenhuoneessa.

Mulla on joku fiksaatio kauniista tuoleista, vaikka niitä ei meiltä ihan kamalasti löydykään. Nytkin ensimmäisenä bongasin nettisivuilta tämän Sarek-tuolin!* Tää ois tosi kaunis vaikka eteisessä. Tosin siihen oon haaveillut jotakin penkkiä, mutta tämäkin kelpaisi paremmin kuin hyvin. Aavalle pitää ainakin ostaa joku tuoli koulupöydän yhteyteen. Mieluusti ehkä selkänojallinen. Saisi sitten siihen joskus vaikka koulurepun laitettua.

Tämän tuolin kaveriksi sitten kuvassa näkyvä POE-peili. *Olisi aika täydellinen kokonaisuus vai mitä? Pitäisikin melkein tehdä eteisen moodboard, koska se on yksi ainuita tiloja, johon on edes jotakin ideoita mietittynä :) Tuohon kaipaisi sitten peilin ja tuolin kaveriksi jonkun kivan tason tai pöydän, jonka päälle saisi muutaman harkitun tavaran. Uutuusmaljakko  Ruby Jo* miellyttää omaa silmääni ja olisikohan se tämä, joka vilahti @tiinayli-instakuvassa. Tosi kivalta näytti livenäkin! Oli myös yllättävän iso, se ei Jotexin kuvasta niin hyvin välittynyt!

Lastenhuoneisiinkin löytyi ihania juttuja ja vielä ihanampia vauvan juttuja! Jos teillä on pinnasänky niin kannattaa tsekata Jotexin vauvakoon lakanat. Oli tosi ihania! Kattokaa nyt näitäkin alla olevia, miten söpöjä. Raidallinen on Franny Mini* ja tuo sydänkuosi Santino mini. *

Tuota Frannya *löytyy onneksi myös aikuisten koossa, joten sitä voi ostaa aikuisillekin tai sitten lapsille, joilla on käytössä jo aikuisten peitto. Värejä oli muitakin kun tässä nähtävät kaksi. Pussilakanat ovat muuten sellaisia, mitä voisin myös ostaa vaikka kuinka paljon. Silti käyttöön valikoituvat vain ne muutamat ihan ehdottomat suosikit ja sen vuoksi myin läjän lakanoita pois ennen muuttoa. Uuteen kotiin pitää ostaa sitten aluslakanoita lisää, koska meidän nykyiset on kaikki todella kauhtuneita! Pussilakanoita ei oikeastaan tarvi kuin kahdet, toiset käyttöön ja toiset pesuun.

Pitäisi myös miettiä lapsille jonkinlaiset sänkyratkaisut, kun meillä on tällä hetkellä tytöillä kerrossänky ja Veetilläkin parvi, josta luovutaan uuteen muutettaessa. Tämän Viljo-lastensängyn* bongasin Jotexin valikoimasta myös. Näyttää tosi kivalle ja hieman erilaiselle kuin ne ihan perus lastensängyt. Viia tuossa vieressä jo kyseli, että "Tuleeko tuo sänky mulle, haluaisin tuollaisen". Harmi kun tämän ulkomitat olivat aika suuret ja veikkaan, että se ei järkevästi Viian huoneeseen menisi tai tulisi tosi ahdasta. Haaveilen kyllä edelleen sellaisesta parvesta, jonka alla olisi vaatekaapit. Mies ei ole ihan niin innostunut asiasta...

 Nämä seuraavat eivät ehkä ole meille ajankohtaisia, mutta olivat niin söpöjä, että poimin ne silti. Tuo Alivia-vauvanpeitto on niin pieni, että ei oikein aja meillä enää vilttinä asiaansa kun tytöt eivät mahdu sen alle. Mutta kuvio oli ihana, ei ihan niin perinteinen vauvanpeitto. Noita oli myös ainakin flamingo-kuosisia ja oliskohan ollut joku dinosauruskin. Cia-sänkykatos olisi myös suloinen, mutta pitää nyt vähän miettiä ja kysellä tytöiltäkin, että mitä he omiin huoneisiinsa haluavat.

 

Löysin siis vaikka ja mitä ihania inspiraation lähteitä ja tässä oli vasta yhden kaupan valikoima! Oon niin laiska selaileen nettikauppoja, että tykkään, kun samasta paikasta voi ostaa usean kategorian tuotteita.  

Kolahtiko mikään näistä teihin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti