Info

Mikäli etsit kuvia ja inspiraatiota lastenvaatteista, ompelusta ja sisustuksesta, olet oikeilla sivuilla! Jos tykkäät kauniista asusteista, niitäkin voit ostaa blogin facebooksivun kautta. Näiden lisäksi blogissa puidaan lapsiperhen arkea niin hyvine kuin huonoine hetkineen, kokataan ja leivotaan. Välillä arkisempaa ja välillä juhlavampaa.

Blogissa esittelen ompelemiani vaatteita niin lapsille kuin aikuisillekin ja jaan ideoita erilaisiin ompelutöihin. Välillä jaan myös tutoriaaleja, joista voi olla sinullekin hyötyä. Ommeltujen vaatteiden lisäksi löydät myös kaupan vaatteita sekä vinkkejä ulkovaatteiden valintaan. Ehkäpä blogistani löytyy myös vertaistukea lapsiperheiden yleisiin ongelmiin tai vinkkejä sadepäivän askarteluihin.

Ompelun lisäksi blogissa sisustetaan uudehkoa omakotitaloa pikkuhiljaa mieleiseksi. Täältä voit saada vinkkiä vaikkapa maton valintaan tai lastenhuoneen säilytyskalusteisiin.

Nauravanappi syntyi viitisen vuotta sitten ollessani äitiyslomalla esikoiseni kanssa. Vauva nukkui päivät ja ylimäärästä aikaa oli roppakaupalla. Aloin ommella vaatteita ja neuloa ja niitä esittelin blogissakin ahkerasti. Leivoin myös paljon. Lisäksi kauempana asuvien sukulaisten ja kavereiden oli mahdollista seurata esikoisen kasvua blogin avulla. Ompeluinnostuksen sivutuotteena syntyivät Nauravanappi-pipot, joita teen edelleen sivutoimisesti ja niitä voi ostaa facebook-sivuiltani. 

Muutama vuosi sitten blogini liittyi Blogirinkiin, joka loi lisämotivaatiota bloggaamiseen ja siinä kehittymiseen. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti