torstai 31. toukokuuta 2018

Tyttöjen juhlalook ja pikainen pitsipaitaompelus

 *sisältää mainoslinkkejä

Käytiin viime viikonloppuna juhlimassa Jyväskylässä lasten serkun synttäreitä. Viime tingassa tietenkin mietin juhlavaatteita ja Viialle löytyikin kaapista Pompin mekko. Aavalle ajattelin laittaa tyllihameen, koska Aava tykkää siitä tosi paljon. En kuitenkaan löytänyt oikein mieleistä paitaa sen kaveriksi, joten päätin tietenkin iltaa ennen lähtöä ommella Aavalle uuden paidan!


Yleensä nämä pikaompelut eivät koskaan pääty hyvin, mutta tämä taisi tehdä poikkeuksen sääntöön! Kaavana tässä on Ottobren seasew, mutta tein vain yhden hihan pitsistä kun alkuperäisessä on kerrostetut. Hyvin olisi toiminut varmasti ne alkuperäisetkin, mutta halusin kuitenkin tällaiset yksinkertaiset tyllin pariksi. Kokona muistaakseni 122cm reiluilla saumanvaroilla ja helmaan lisäsin pituutta, koska tämä malli on tosi kapoinen ja lyhyt.

 

Tämän Viian Pompin mekon ostin tosiaan jo viime vuonna puoleen hintaan tämän vuoden synttäreitä ajatellen ja olihan tuo koko onneksi aika sopiva. Pompin mekot ovat yleensä aika leveitä, mutta malliltaan sellaisia, että ei tuo leveys niin haittaa. Viian piti heti päästä pyörähtelemään tämä päällä :)


Ihme ja kumma kun neiti antoi laittaa hiuksetkin letille, kun normaalisti hyvä jos saa nopsaa harjata! Viialle voisikin hyvin leikata kesäpolkan kun ei anna pitää oikein kiinni tukkaa, mutta toistaiseksi Viia ei itse ole halunnut tukastaan luopua. Annetaan siis tuon ohuen latvan liehua vapaana kuten tähänkin asti :)


Tytöillä on muuten molemmilla näissä kuvissa Crocsin sandaalit! Crocsin sivuilta en ihan samoja löytänyt, mutta nämä ovat melkein vastaavat ja Viialla olikin nuo viime vuonna. Tykkäsin näistä Viialla tosi paljon viime kesänä ja siksi ostin tytöille nyt nämä samat. Viialla oli nämä viime vuonna myös Thaimaan reissussa kun ikää oli alle kaksi vuotta ja nämä oli tosi helppo pienenkin pukea tuon tarran ansiosta.


Nämä ovat tällä hetkellä meillä ne kengät, mitkä tytöt valitsevat aina kaapista jos itse saavat päättää. Plussaa näissä on myös ihan kiva ulkonäkö ja se, että nämä eivät myöskään kastu. Siinä mielessä ovat hyvät kengät rantaleikkeihinkin kun voi mennä vaikka veteen kengät jalassa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti