lauantai 5. toukokuuta 2018

Kaunis, pyöreä maljakko

Ystävä oli keväällä salilla käydessään bongannut lehdestä kauniin, pyöreän maljakon luullen sitä Kastehelmi-sarjan uudeksi osaksi. Mehän sitten kuumeisesti googleteltiin, että mikäs maljakko se oikein on. Lopulta valitettavasti selvisi, että Kastehelmeä olikin joku muu samalla aukeamalla ja maljakko olikin joku muu. Kastehelmisarjan pyöreä maljakko kuulosti nimittäin ihanalta! Harmi, että niitä löytyi sitten vain eri mallisena.

Meidän maljakkotilanne oli aika heikko ja jos kukkia on enempi samaan aikaan, tahtoo maljakoista olla pula. Tai ainakin niistä kivan näköisistä. Niinpä sain pienen pakkomielteen siitä kauniista, pyöreästä maljakosta. En muista oliko se kuvan maljakko tämä sama, mutta ainakin aika lähelle tätä.


Tämä löytyi ihan cittarista ruoka-ostosten yhteydessä. Hintaakin oli alle kympin, joten pieni sijoitus. Kuvat ovat keväältä, jolloin tykkään ostella tulppaaneita. Nyt tuohon voisi ostaa jotain vähän kesäisempää. Harsokukkakin näyttäisi aika kivalta juurikin pyöreässä maljakossa! Ja kesällä sitten ihan luonnosta poimitut kukat.


Joskus sitä tekee kivoja sisustuksellisia löytöjä ihan ruokakaupasta. Ja yleensä silloin säästää myös rahaa, kun siellä olevat tuotteet tuppaavat olemaan myös kukkaroystävällisiä :)


Mitäs pidätte tällaisesta pyöreästä maljakosta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti