torstai 8. lokakuuta 2015

Pehmeitä settejä

Kaveri kyseli yksi päivä, että onko olemassa lankaa, joka ei kutita. Kysymys juonsi juurensa siitä, että kyseinen kaveri oli tilannut tytölleen Pomp de Luxin-kutsuilta pipon ja huivin ja lapsi oli tyrmännyt setin heti kutittavaksi. Joten ei muuta kuin palautukseen. Kerroin sitten, että merinovilla on pehmoista, eikä minusta ainakaan kutita, ellei nyt sitten ole ihan villalle allerginen. Niinpä sain tilauksen tuubihuivista ja piposta, jotka eivät kutittaisi.

Tilasin Vyyhti-nimisestä kaupasta Dropsin Big merino-lankaa, joka oli sopivasti pienessä alennuksessa. En ole koskaan tilannut lankoja netistä, mutta voin kyllä suositella kauppaa! Langat tulivat todella nopsaa ja postikulut olivat edulliset, alle neljä euroa kahdeksalle kerälle lankaa :)


Tämä luumunvärinen setti lähti siis herkkähipiäisen tytön päätä ja kaulaa lämmittämään ja Aava sai toimia mallina. Yleensä Aava ei oikein ole innostunut pipon sovittaja, mutta kun kuuli kenelle tämä on menossa, laittoi innokkaasti päälleen. Liekö setin saaja saanut pienen ihailijan ;)


Tämän setin lisäksi tilasin langat myös Aavalle. Ajattelin, että sinisen talvitakin kaveriksi passaisi nätisti vaaleanpunainen setti ja senkin sain valmiiksi tällä viikolla. Mukavan nopsaa neuloa tuota lankaa ja varsinkin kun huivin tein vissiin kasin puikoilla :)


 Tässä alempana siis Aavan oma setti ja kaunis tuli tästäkin ja Aavakin tykkäsi, kun se on samanlainen kuin E:llä :) Seuraavaksi taitaa puikoille päästä huivi itselle, tosin paksummasta langasta.11 kommenttia:

 1. Onpa kauniit setit ja ihanat värit. Tykkään.

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. No minäpäs yritän vääntää jonkun sortin sepustuksen :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Pistän kohta tulemaan ohjeen kun saan sen kirjoitettuun muotoon.

   Poista
 4. Minä myös haluan ohjeita. :)

  VastaaPoista
 5. Voi miten kaunis setti, kumpa tekisit myös myyntiin! Olen kädetön puikkojen kanssa ja vastaavia ei kyllä kaupoista löydy.

  VastaaPoista
 6. Voi miten kaunis setti, kumpa tekisit myös myyntiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä voin tehdä myyntiinkin asti yhden setin jos haluat! Laita viestiä jos kiinnostaa :)

   Poista
 7. Kauniit, ohjetta jään odottelemaan :)

  VastaaPoista