torstai 15. lokakuuta 2015

Bootsivillitys?

 Kesäkuussa tilasin Maggies stay on boots-tossukaavan ja tein Viialle ihan ensimmäiset pienenpienet tossut. Koko oli melko pieni ja muutaman viikon päästä tossut pääsivät lämmittämään baby born-nuken varpaita. Ilmojen viiletessä tein isommat tossut, joissa on fleecesisus niin tarkenee kylmemmälläkin ilmalla. Nämä ovat olleet valmiina jo vaikka kuinka kauan, mutta en ole saanut tänne asti laitettua kuvia.


Kerronpa hassun tarinan siitä, kun tilasin tämän maksullisen kaavan ja julkaisin tossujen kuvan facebookin ompeluryhmissä linkin kera tuonne paikkaan, mistä kaavaa saa ostaa. Siis tänne.
Jokin aika sitten tossujen kaavan tekijä otti minuun englanniksi yhteyttä sähköpostitse ja kysyi, että olenko jossakin somessa linkannut tuon kaavan, koska sen jälkeen, kun  minä ostin kaavan, tuli kauppaan ryntäys Suomesta. Toki täältä on joskus aiemminkin ainakin kerran todistetusti ostettu tuo kaava, mutta siitä on hetki aikaa. Mutta tosiaan tämän minun ostokseni jälkeen tuli ryntäys ja tekijää kiinnosti tietää vähän, että miten tossuista tuli yhtäkkiä niin suosittu Suomessa.


Minun jälkeeni moni siis osti tuon samaisen kaavan ja nyt ompeluryhmät ovat täyttyneet toinen toistaankin ihanimmista tossuista. Kaavaa on ladattu sen olemassaolon aikana noin 300 kertaa, joista viitisenkymmentä minun ostoni jälkeen Suomesta. Aika iso prosentti siis. Tekijä oli hyvin kiitollinen, että ollaan ostettu kaavaa näin paljon, koska hän on pyrkinyt tekemään töitä kotoa käsin miehensä kanssa ja heidän tulonsa koostuvat tällaisista useista pienistä projekteista.


Nyt kiinnostaisikin tietää, että kuinka moni teistä lukijoista osti kaavan itselleen ja jos olette kaavalla tossuja tehneet, niin linkittäkää toki omat tossunne kommenttilaatikkoon, niin päästään ihailemaan niitäkin. Jos et ole blogannut niin voit laittaa mulle vaikkapa spostiin kuvan ja antaa mulle luvan julkaista kuva täällä blogissa. Ja siis ei ole tarttenut juuri täältä löytää sitä osoitetta tuonne kaavakauppaan, vaan jos olet muualta saanut tiedon ostopaikasta niin sekin on ok. Olisi vain kiva nähdä tällä kaavalla tehtyjä tossuja :)
Osoite on nauravanappi@gmail.com

8 kommenttia:

 1. Hep! Minä ainakin ostin kyseisen kaavan :) tein kesällä yhdet tossut, jotka oli tarkoitus lähteä lahjaksi. Tein pelkästään trikoosta ne, mutta jotenkin valmiina kangas ei asettunu kivasti ja taisinpa sitten heittää roskiin tekeleen :D nyt oma LA tässä ihan käsillä ja suunnitteilla olisi tehdä lämpimämmät versiot omalle käyttöön :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat tossut. En yhtään ihmettele että noista on tullut hittejä. Minäkin voisin jopa tarttua ompelukoneeseen noiden takia...

  VastaaPoista
 3. Ihania tossuja. Näitä olen kyllä katsellut "sillä silmällä", mutta en ole tilannut, sillä olen käsittänyt että kyseessä on itse tulostettava kaava? Ja meillä ei ole tulostinta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on tulostettava. Itse asiassa meilläkin loppui muste, niin piirsin näytön läpi leivinpaperille pehmeällä tussilla :D Katoin vaan et se mittaruutu vastas oikeaa kokoa!

   Poista
 4. Mullakin on tuo kaava ollut ostettuna jo pitkään, mutta kaikki muut projektit on ajaneet edelle, niin en ole vielä ehtinyt kokeilemaan :D

  VastaaPoista
 5. Nämä tossukat ovat kyllä valtavan suloisia.

  VastaaPoista