perjantai 7. elokuuta 2015

Pikaselaus verkkokauppoihin

Mies lähti Aavan päikkäriaikaan pelaamaan Veetin kanssa frisbeegolfia ja Viiakin sattui nukahtamaan samaan aikaan, joten käytin tovin teetä hörppien ja nettikauppojen syysuutuuksia selaillen. Ensin surffailin henkkamaukan sivuilla, koska siellä on tällä hetkellä ilmainen toimitus. Pääasiassa katsellin lastenvaatteita, mutta muutava kiva sisustusjuttukin osui silmään.

Tämmöiset kynttiläjutut olivat kauniit, mutta meillä on aika paljon kynttilöitä, joten jätin (ainakin tällä kertaa...) ostamatta.
Käsipyyhkeille meillä oli tarvetta, koska jostain syystä tosi moniin on tullut ikäviä langannousuja. En tiedä aiheuttaako meidän kuivausrumpu tuota vai mikä. Lisäksi muutamassa on jostain syystä läikkiä, joista on väri lähtenyt. Liekö hiusväriä mennyt käsistä pyyhkeeseen vai mistä lie ovat ilmestyneet...

Vaaleanpunaiset olisivat kivat, mutta nuo ovat sitä samettisen tuntoista, joka ei mielestäni ole ihan niin hyvä kuivausmateriaali kuin normi frotee. Siksi ostinkin pari mintunväristä, tavallista froteeta olevaa pyyhettä.
Mustavalkoiset olisivat olleet myös kivat, mutta jos nyt yrittäisi joskus ostaa jonkun muun värisiä :)

Ja tietenkin servettejä. Tarvitseeko tähän nyt muuta sanoa? :)
Vaatepuolelta katsoin Aavalle parkatakkia, mutta en oikein päässyt selvyyteen, että ovatko nämä syys- vai talviversioita? No, palautan jos ovat liian ohuita, koska hakusessa ois kuitenkin talviversio Aavalle. Että jos tulee mieleen mistä löytyisi edullisesti, niin saa vinkata :) En osannut päättää vaaleanpunaisen ja sinisen väliltä, joten tilasin sovitukseen molemmat.

 

Aavalle ostin myös yhdet perusleggarit ja tuon hauskan rusetti (?)paidan sekä nuo rusettilapaset.

Itselle tilasin myös tuommoisen parkatakin testiin, kun vanha syystakki on vielä aika järkyttävän pieni ja näillä keleillä sitä takkia olisi tarvinut melkein joka päivä. Tässä on ilmeisesti vähän jotain vuortakin, että saa nähdä onko kuinka kuuma. Hinta ei olisi paha, jos malli ja koko sattuisivat sopimaan.
Kurkkasin Aavan takkia etsiessäni myös Lindexin valikoimia ja siellä on kyllä vaikka mitä, mitä voisin kuvitella Aavalle ostavani. Poikien puoli sen sijaan on mielestäni Veetin koossa hieman tylsä. Veeti kun on siinä 122/128 välissä niin tuon isomman koon vaatteet ovat pelkästään raitaa ja pikepaitaa.

Yleensä en ole kovinkaan paljon eläinkuosien perään, mutta tämä haalari on aika herkku! Lienee puuvillainen välikausihaalari. Frillahousut ovat aina varma valinta suloisuudessaan!
Aava tarvisi ihan perushousuja, joita on hieman tylsää tehdä, kun ne maksavat kaupassa niin vähän. Sulat näyttävät olevan tänä syksynä in, kun niitä näkyy vähän joka paikassa.

                             


Viialle tarvii tehdä tai ostaa isompia bodeja jossain vaiheessa, koska kokoa 68cm ei ole kuin muutamia jemmassa. Nuo ainakin olisivat kivan näköisiä!



4 kommenttia:

  1. Hyvännäköisiä juttuja oot löytänyt! Nykyään ostan housut valmiina kaupasta, koska ovat tosiaan niin edullisia, ja työläitä tehdä (jos haluaa vähän "siistimmät"), paidat ja bodyt teen itse jos vaan jaksan ja ehdin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Housut on kyllä musta kans tylsää ommeltavaa! Tai sit ärsyttävää nyhräämistä jos haluaa jotain kivoja yksityiskohtia :)

      Poista
  2. Paitoja itsekkin ompelen tosi mielelläni ja niitä on kaappi pullollaan, mutta housujen ompelu ei huvita yhtään täälläkään. Kaupasta tulee melkein kaikki housut ostettua. Alesta saa niin halvalla ettei oikein jaksa itse ommella, kun se ei niin mieleistä puuhaa ole.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sepä se, jos Name it:n hyviä housujakin saa hintaan 9,9e, niin ei kovin motivoi ompelemaan itse :)

      Poista