tiistai 11. elokuuta 2015

Treenivaatteiden päivitystä

Olen tässä kesän aikana hommannut uusia treenivaatteita, koska niistä on ollut hieman pulaa. Varsinkin paitoja on ollut vai muutamia ja nekin ovat tällä hetkellä ärsyttäviä makkarankuoria! Niinpä olen katsellut sellaisia hieman vatsalle armollisempia malleja. Raskausaikana ei tullut hankittua juurikaan vaatteita, niin on ihana saada ostaa jotain pitkästä aikaa myös itselle, eikä aina vain lapsille.

Niken trikot Defshopista
tse olen sen verran turhamainen, että hyvät ja kivanväriset treenivaatteet ovat erittäin tärkeitä. Eipä sitä olisi ennen uskonut, kuinka suuri ero on siinä, että juokseeko esimerkiksi verkkareilla vai juoksutrikoilla. Sen jälkeen kun vetäisin ekaa kertaa trikoot jalkaan, en ole juuri muita housuja urheillessa käyttänyt. Mikäli ajatus trikoista ei tunnu omalta, kannattaa aloittaa pitämällä niitä leggarityyliin pidemmän treenipaidan kanssa, joka peittää pyllyn ;) On paljon mukavampi treenata kun vaatteet hengittävät ja housut tuntuvat siltä, kun ei olisi housuja jalassa ollenkaan. Kivan näköiset kamppeet lisäksi motivoivat käyttämään niitä toisin kuin rumat ja huonon tuntoiset vaatteet.


Eiköhän se urheilu kuitenkin ole osaltaan myös välinelaji; huonommillakin vehkeillä sitä voi harrastaa, mutta ei se luista niin hyvin. Turha tappaa esimerkiksi juoksuintoa painavilla lenkkareilla, jotka hankaavat rakot jalkoihin. Urheiluvaatteita kuitenkin saa nykyään jo todella edullisesti, joten aina ei tarvitse maksaa omaisuutta siitä merkistä saadakseen hyviä vaatteita. Itsellä on urheiluvaatteita niin kirpparilta ostettuna, halpamerkeiltä ja sitten jotain hieman kalliimmilta merkeiltä ja kaikki ovat olleet hyviä. Ainoa missä en tingi ovat kengät ja niitä ostan vain tunnetummilta merkeiltä.


Kärkkäisen alennuksesta ostin useamman Oxiden topin, kun hintaa oli alle vitosen kappale. Tämä Oxide on yksi niitä edullisia merkkejä, joiden teknisiä paitoja saa noin kympillä ja trikoitakin parillakympillä. Oxiden paidat ovat alemmassa kuvassa nuo kolme oikeanpuolimmaista.

Nyt imetysaikana on tärkeää, että on myös kunnon urkkaliivit. Tai onhan se aina, mutta varsinkin nyt. Urkkaliivejä saisi olla useammat, että olisi sitten aina pidettäväksi yhdet puhtaat kun toiset ovat pesussa. Itse en ole kovin suuria summia viitsinyt käyttää imetysaikana liiveihin, koska kuppikoko elää jatkuvasti. Olen huomannut, että Lidlistä saa aina välillä edullisia urkkavaatteita ja nämä kevyesti topatut liivit ovat olleet hyviä ja tukevia. Hintaa 7,9e/kpl. Pistin elämän risaiseksi ja ostin kerralla kahdet, toiset ovat harmaat pantterikuvioiset, mutta en löytänyt niitä kuvaa varten.


Violetit trikoot (toiset vasemmalta) ostin Halpa-hallista, koska niiden väri oli niin herkullinen! Ruusukuvioiset olen tehnyt itse Löytöpalan kankaasta ja hintaa tuli reilu kymppi.

Parit Niken trikoot* (reunimmaiset) sekä kaksi treenitoppia* (vihreät) ovat Defshopista. Näissä topeissa valitsin semmoisen mallin, joka ei ole ihan niin vartalonmyötäinen, vaan jää hieman löysäksi peittäen edes vähän mahamakkaroita. Ostan yleensä pinkkejä vaatteita, joten nämä ovat kivaa vaihtelua ja varsinkin tuosta liukuvärjätystä tykkään todella paljon. Mustat trikoot ovat erityisen kivat jalassa ja olenkin hiihdellyt nyt niillä kotosalla ihan muutenkin kuin urheilutarkoituksessa :) Jos joku miettii noiden mitoitusta, niin Niken trikoissa mulla on kokona L, joka ei ainakaan pientä mitoitusta ole! Mustissa riittää hyvin lahje, noissa vasemmanpuolimmaisissa se on juuri ja juuri sopiva. Itsellä pituutta 170cm ja piiiitkät jalat! Myös paidat ovat kaikki kokoa L.


Mielestäni urkkavaatteissa saa olla värejä ja erilaisia kuoseja! Kaapista löytyy kyllä myös parit Newlinen juoksutrikoot ihan mustanakin. Niitä on helppo sitten yhdistää kuosillisten yläosien kanssa.


Treenivaatteet pääsivät mukaan myös lomareissulle Kiurvedelle ja lenkkejä tuli tehtyä useampi. 
Onko teillä luottomerkkejä urheiluvaatteissa, vai ostatteko pelkästään ulkonäön perusteella?

Kympin maksaneet itse tehdyt urkkatrikoot.
* tuotteet saatu bloginäkyvyyttä vastaan

1 kommentti:

  1. Mä tykkään paljon Niken yläosista, malliltaan sopiva mulle. Laihtumisen myötä olen joutunut laittamaan kaikki vanhat topit kiertoon ja uutta vähitellen tilalle, mutta en valita, treenivaatteiden ostaminen on kivaa. Alaosien suhteen olen kaikkiruokainen, kunhan housuissa on sekä kuminauha että kiristysnauha. Kengät on aina Adidaksen, koska ainut sopiva mun oudon malliseen jalkaan.

    VastaaPoista