keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Millainen olet?

Tänään on vauvan laskettu aika. Paljon olen miettinyt, että millainen sinä olet. Onko sinulla tukkaa syntyessään vaiko kalju pää. Jos on tukkaa, onko se tummahko kuten siskollasi, vai taittaako punaiseen, kuten jostain syystä veljelläsi. Sinä näyttät varmasti itseltäsi, mutta onko sinussa mitä piirteitä perittynä sisaruksiltasi. Kummalta sinä näyttät enemmän, vai näytätkö kummaltakaan?
Olet toinen tyttö meidän perheessä, joten väkistenkin mietin, että oletko siskosi näköinen, koska hänkin on tyttö. Järki kyllä sanoo, että asia ei niin mene, eivätkä siskot aina ole samasta puusta veistettyjä.  Kooltasi olet suunnilleen samaa kokoluokkaa kuin sisaruksesi ovat olleet syntyessään.


Mahdatko olla luonteeltasi rauhallinen vai vilkas. Puhelias vai hiljainen myöhemmässä vaiheessa. Nukutko hyvin vai huonosti?  Oletko sekoitus kumpaakin sisarustasi luonteeltasi, vai tuletko jompaan kumpaan enemmän.  Mahassa olet ainakin ollu kova liikkumaan ja potkimaan niin, että tuntuu siltä, kuin haluaisit tulla maailmaan mahan läpi.En usko, että sinulla on kiire syntyä ja epäilenkin, että tämä päivä ei ole syntymäpäiväsi. Oletkohan mahdollisesti vasta kesäkuun tyttö?


Pääsääntöisesti ajattelen tulevaa positiivisesti, eikä synnytys itsessään pelota. Loppusuoralla alan kuitenkin miettiä, että tuleeko kaikki menemään hyvin? Onko sinulla hyvä olla vielä yksiössäsi. Mitä jos jotakin tapahtuu sinulle tai minulle? En ole luonteeltani murehtija, mutta kolmannen lapsen kohdalla tuntuu, että ei voi käydä näin hyvä tuuri, että kaikki menisi taas hyvin. Tiedän, että nyt sinulla on kaikki hyvin, mutta tulenko vainoharhaisemmaksi mitä pidemmälle laskettu aika ylittyy? Yritän ottaa rennosti ja nauttia viimeisistä päivistä sinun ollessa vielä mahassani. Ensi viikolla toivottavasti olet täällä meitä ilostuttamassa ihan oikeasti ja elämä myllertyy taas kerran. Silloin saamme myös vastaukset kaikkiin näihin mietteisiin. Pääsemme vihdoin tutustumaan sinuun oikeasti eikä vain liikkeiden kautta. Tervetuloa maailmaan pieni!

6 kommenttia:

 1. Ai ihanaa teillä on kohta pieni nuuhkuteltavana <3 Ihana tuo sinun bannerin alarivin keskimmäinen kuva :) Meillä tyttö täytti eilen 6kk, apua kun aika on menny nopeaa! 3,5v isoveli on kyllä ihastunut pikkusiskoon ja mikä sen kivempaa kuin naurattaa vauvaa :) Ja velupoika jaksaa ihmetellä vauvan juttuja, ihanat! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Aika menee pienen kanssa kyllä ihan liian nopeaa. Veeti 3v ei aikoinaan ollut kovin innoissaan pikkusiskostaan :D Oikeastaan vauva ei kiinnostanut Veetiä ollenkaan. Nyt tykkää kyllä naurattaa Aavaa kun se onnistuu melko helpolla kun Aava on niin haltioissaan, jos Veeti suo edes vähän huomiota pienemmälleen :)

   Poista
 2. Ihana postaus! Teilläkin niin jännät ajat, meidän esikoisen LA on 31.5 eli tän viikon sunnuntaina :) ei vielä ainakaan oo tuntemuksia ollu että syntyisi, tulevia vanhempia kyllä kovasti jännittää jo :) tsemppiä sulle koitokseen kun aika koittaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mullakaan ole tuntemuksia, mutta toisaalta ei ole ollut muistakaan. Ne tulee vasta sitten kun ollaan saman vuorokauden aikana menossa synnyttämään! :)

   Poista