perjantai 6. kesäkuuta 2014

Sydänpussukka

Joskus olisi kiva kuunnella puhelimen kautta musiikkia vaikka joskus, kun odottelee pääsyä johonkin. Silloin ei tietenkään ole puhelimen kuulokkeita mukana ja eivätpä ne siellä eteisen laatikossa mitään auta. Meillä on kuitenkin useat kuulokkeet, joten ompelin tämmöisen sydänpussukan, jossa voin kuljettaa yhtä paria mukana aina laukun pohjalla. Aika söpönen tuli, vaikka ei se ihan täydellinen sydän kyllä ole mun taidoilla tehtynä! :)


Ompelukone ei todellakaan ollut yhteistyökykyinen tämän kanssa, sillä katsokaa nyt tuota tikkiä! Vaikka tuossa ei ole paksusti kankaita, ei kone liikkunut jostain syystä välistä oikein mihinkään ja tikki on välillä tosi tiheää ja välillä normaalia. Otappa tuosta sitten selvää, että mikä voisi olla vikana? Kaava löytyi Pinterestistä ja muistaakseni olen sen omaankin profiiliin liittänyt, jos joku haluaa tehdä samanlaisen. Profiiliini pääset tuolta oikeasta sivusta klikkaamalla.


3 kommenttia:

 1. Nätti. MInä olen tehnyt myös näitä muutamia. Ja sitten ympyrän mallisena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mäkin bongasin sen ympyrän mallisen. Pakko oli nopeaa tehdä jotain pientä, kun tuntuu, etä ei oo ehtinyt yhtään ommella! :)

   Poista
 2. Tämähän on nätti ja hyvä idea :)

  VastaaPoista