perjantai 13. kesäkuuta 2014

Maijat ja Raidat ne yhteen soppii

Tulipas hauska sanaleikki otsikosta, kuinka moni hoksasi? Kuvissa näkyvät sukkahousut ovat nimittäin Raida-merkkiset ja samalla raitaiset, joten raitoja ja Raidoja monessa mielessä. Kävin viime viikolla Oulun reissulla tutustumassa myös Verson Puotiin ihan livenä ja hain muutamaa kangasta lahjoja varten. Jotain ostin itsellekin ja ihana Anna-Elina nakkasi mulle vielä minipalan Maijoja mukaan. Korkeutta palalla oli tasan tuon verran, mitä Aavan mekossa näkyy plus tietty saumanvarat.


Ajattelin heti, että kyllä tästä jonkun ihanan vaatteen Aavalle saa ja niin saikin. Kaavana tuttu Little elephant, jonka yläosan tein EK:n raitatrikoosta, koska Maijojen kuvio olisi mielestäni ollu yläosaan liian iso. Maijoja riitti kuitenkin vielä huppuun ja jäi muutama ehjä tyttö vielä muuhunkin käyttöön. Helmaan lisäsin vielä resorin, että olisi vähän pidempi-ikäinen.


Aika suloinen tämä kangas ja sopii kyllä täydellisesti kankaiden yönä Hannan kankaasta ostettujen Raidan Palikka-sukkisten kanssa! Maijoillakin kun on kankaassa mustavalkoraitaa päällä. Sovituskuvia on nykyään hieman vaativaa ottaa, kun Aava seisoo aina jotain vasten, että etupuoli vaatteesta jää aina piiloon.Vaikka en jotenkin aluksi lämmennyt tälle kankaalle ( siis niin paljoa, että olisin tilannut), tuli tästä varmaan yksi meidän lempimekoista! Kuviokaan ei ollut liian isoa pieneen vaatteesee, vaikka niin pelkäsin. Jätin kuitenkin pois tuosta etu- ja takakappaleelta ne rypytykset, että kuvio olisi helmassa mahdollisimman suorassa ja Maijat näkyisivät hyvin.


5 kommenttia: