lauantai 17. toukokuuta 2014

Triforce

Toinen Virkkuri-kirjasta valmistunut työ on tämä virkattu Triforce-kori Aavan olkkarin lattialla pyöriville leluille. Kuten jo aikaisemmassa postauksessa mainitsin, tuli korista vähän liian löysä ja se ei tahdo pysyä kasassa, ellei ole sullottu täyteen leluja. Nyt mietinkin kuumeisesti, että mistä ompelisin tukea tuonne sisälle. Toimisiko joku paksu huopa, jos sen laittaisi ylä- ja alareunasta kiinni käsin ommellen?


Tykkään tosi paljon tästä korista! Ja kudetta jäi vieläkin yli eli voi miettiä jotain uutta projektia vielä jäljelle jääneistä kuteista... :)


En ole koskaan aikaisemmin hoksannut kuljettaa toista lankaa toisen sisällä virkatessa, jolloin saadaan aikaiseksi saman näköinen lopputulos kummallekin puolelle. Käyttämäni kude oli ohuempaa kuin ohjeessa, joten tein suurimman korin ohjeella ja korkeutta tein sen verran, että näytti omaan silmään hyvältä.2 kommenttia:

  1. Voi vitsit ku on hieno! Saispa itekki alotettua virkkauksen. Kauanko meni ku teit? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En nyt muista milloin aloitin, mutta kyllä tuon varmaan parissa illassa saa tehtyä. Riippuu paljonko on aikaa per ilta käytettävissä :)

      Poista