tiistai 27. toukokuuta 2014

Muutama kesävaate vielä...

Aavalla ei ole oikein kaapissa tämmöisiä ohkasia huppareita tai paitoja, jotka voisi vetäistä lyhythihaisen päälle, jos pihalla tulee viileämpi hetki. Sen pilvihupparin tein jo joustocollarista, mutta siinä on vuori, joten joskus sekin on liian kuuma. Violettia hurmuria ostin kankaiden yönä hurjat 40cm ja siitä sain tehtyä tämä pienen hupparin samalla Panda-kaavalla kuin sen vuoritetunkin. Keltainen resori on Hannan kankaan sävy keltainen jfr, joka on täydellisen keltainen! Harmi, kun sitä ei ainakaan toistaiseksi saa.


Ompeluleiriltä ostin myöskin Hannan kankaalta palan keltaista joustista, ilmeisestikin juuri sitä samaa, mihin tuo resori on tehty mätsäämään. Kankaan ostin silloin Veetin hupparin taskuihin ja nyt käytin osan siitä ja tein Aavalle caprit. Kaavana on Otobren Summer sea koossa 74cm, tosin lahkeet tein kokoa pienemmän mukaan, jotta sain näistä caprimittaiset. Ei meillä olisi kyllä tuo oikea kokokaan ollut täyspitkä, vaikka mielestäni ohje niin väittikin.Mukavan helppo ommeltava, sillä kaavassa on vain kaksi kappaletta ja näihin sopii hyvin kestopeppu sisään.


Molemmat lapset ovat saaneet myös uudet downtown hat-lippikset. Veetin oma on tehty farkkutrikoosta ja tikattu turkoosilla. Vähän reilu on vielä takaa eli menee ensi kesänäkin varmasti päähän.


Aavalle kokeilin tehdä joustamattomasta vanhasta pöytäliinasta pienimmällä koolla ja osui onneksi keralla nappiin tuo koko.Lätsä pääsi jo kokeiluun eilen, kun kiikuttiin pihalla ja aurinko paistoi silmiin. Aika söpö!


Lippa vinossa ja räkä nenässä :)2 kommenttia:

  1. Tosi kiva takki! Jotain vastaavaa pitäisi ommella pikkuäijälle. Pöksyt on aivan liikkikset! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuommoiset on kyllä monikäyttöisiä kun menevät pihalla takkina, mutta eivät oo liian kuumia sisäkäyttöönkään :)

      Poista