keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Pitsiä ja paratiisia

Paratiisin puutarhaa meillä on ollut jo oranssina, mustana sekä punaisena. Koska kuosi on niin ihana, ostin sitä vielä sinisenä kaverilta, joka oli ehtinyt ommella siitä jo lasten päiväpeitteet. Sänkyjen vaihdon vuoksi peitteet jäivät väärän mittaisiksi, joten ostin ne kankaaksi. Ensin tein itselleni tunikan, jonka kaulus vähän epäonnistui ja nyt mietinkin, että mitä sille tekisi. Lopusta tein Aavalle jumppiksen.


Koska miellän sinisen kuitenkin enemmän poikaväriksi, yhdistin siihen vaaleanpunaiset kantit sekä pitsiä kanttauksen alle. Pitsi on ihan joustamatonta puuvillapitsiä, koska vetoketjun ei kuitenkaan jousta niin ei pitsinkään tarvitse olla joustavaa.


Näytin miehelle ompelusta ja hän tuumasi, etä "iso". Niin se näyttikin valtaisalta lattialla, mutta eipä tuo kovin iso ole kun kuvia katsoo.
4 kommenttia:

 1. Söpöläinen neito ja jumppis! Mie luulen aina kaikkea myös liian isoksi, mutta kun pojalle vaatetta sovittaa niin hups, monesti onkin päinvastoin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! On tässä ehkä vähän kasvunvaraa että varmaan kesän menee. Mutta näytti siltä, että "joo, jos se ens keväänä sit ois hyvä!" :)

   Poista
 2. Söpö jumpis,ihanasti sopii tuo vaaleenpunainen siniseen <3

  VastaaPoista