keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Kesäisiä puuhia Eihvelillä ja kotona

Maanantaina käytiin miehen ensimmäisen lomapäivän kunniaksi vähän retkeilemässä paikassa nimeltä Eihvelin torni. Torni sijaitsee Rautiossa ja on muistaakseni 14m korkea. Raution keskustasta menee opasteet perille asti. Koulun kohdalta käännytään tornille johtavalle tielle. Vinkkinä voin sanoa, että perille asti ei kannata yrittää ajaa autolla, vaikka "autotie" sinne asti meneekin. Me lähdettiin autolla mnemään sitä viimeistä vajaata kilsaa ja piti kyllä vänksläten kääntää auto ja jättää parkkiin. Sen verran kamalaa kuoppaa ja kiveä oli tie täynnä.


Mikäli makkaraa haluaa paistaa, kannattaa varata omat puut mukaan. 


Torni itsessään oli mulle liian korkea ja sanoinkin jo autossa, että en välttämättä uskalla kiivetä ylös asti. Mies nauroikin, että hyvä kun minä ehdottelen retkeä tornille ja en sitten aio edes kiivetä ylös. Niinhän siinä sitten kävikin, että jäin varmaan puoleen väliin enkä uskaltanut kiivetä korkeammalle, varsinkaan Aava selässä Manducassa. Ei ollut korkeanpaikankammoisen juttu ollenkaan!


Veeti puolestaan kiipesi useaan otteeseen ylös ja alas!Unohdin vetää vetskarilla tuon repun pois vauva-asennosta ja ihmeteltiin kun se tuli niin ylös niskasta tuo reppu. Onneksi hoksasin sen kun otin repun pois selästä.Tornista näkyvä maisema oli melko aakeeta laakeeta suota.

Aavan suurin huvi on nykyään repiä lenkkareiden tarroja auki silloin kun ne ovat jalassa.Vähän ennen autolle pääsyä Aavalle tuli uni repussa. Tulipas testattua myös päikkäreiden toimivuus reppukyydissä reissua ajatellen.Kotona laitettiin hellepäivän kunniaksi Veetille amme terassille, kun ei vielä jaksettu täyttää uima-allasta.


Ollaan myös herkuteltu hedelmäsalaatilla jäätelön kera ja juotu mehua terassilla. Pitäisi hommata joku kiva tarjotin, millä saisi kannettua noita astioita ulos. Lämpiminä päivinä kun olisi kiva syödä ainakin se välipala ulkona. Pitäisi vain joskus saada hommattua uudet terassikalusteet, kun entisistä on ainakin yksi tuoli rikki!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti