maanantai 18. maaliskuuta 2013

Välikausivarustusta

Kaivelin tuolta kaapeista Veetin välikausivaatteita ja katsoin, että mitä meillä on ja tartteeko ostaa vielä jotain. Luulin, että meillä on edessä uuden välikausitakin osto, mutta vanha meneekin vielä just. Jos se mahtuisi päälle siihen asti, että voisi vaikka kesän alesta ostaa siten syksyksi uuden.


Vasemmalla pipoja, muut itse tehtyjä, mutta tuo sateenkaariraidallinen on Kappahlin kääntöpipo. Toiselta puolelta pipo on punainen ja siinä on turkoosi tähti. Trikoopipot pitää vielä sovittaa, että mahtuuko kaikki päähän :) Haalarina Ticket to heavenin tähtikuosinen haalari kokoa 92cm. Tämä on odottanut vuoden kohta varmaan kaapissa, koska on niin jättisuurta kokoa. Uskalsin kuitenkin myydä vanhan haalarin pois ja jättää vain tämän jäljelle, vaikka ei olla tätä edes kokeiltu lähiaikoina. Tämä ostettu joskus huutonetistä uutena.

Popin musta käytettynä ostettu windfleece koossa 92cm menee myös vielä päälle ja tuon jäätyä pieneksi taidan metsästää taas käytettynä uuden. Tuo on ihan kiva kesällä viileämmillä keleillä takkina. Pitää kuitenkin myös tuulta.  Kahdet kumpparit, joista toiset menee hoitoon ja toiset kotikäyttöön sekä Reiman goret, jotka mies osti Veetille viime vuona Kärkkäiseltä jostain alesta. Hanskoja löysin vain kahdet, Lassien raidalliset sekä Molon sateenkaarihanskat. Ainakin kurahanskat siis tarvitaan ja jossain jemmassa (varmaan hoitolaukussa) on Veetin Lassien Suprafill hanskat, jotka on kyllä ihan parhaat vesikeleillä, kun ilma on vielä kylmä. Toivon, että nekin mahtuisi vielä tämän kevään käteen. Veetillä on niin hankalan kokoinen käsi kun se jää kahden koon väliin ja pienempi on liian pieni ja seuraava koko voi sitten olla liian iso. Edelleenkin kysyn, että mitkä välikausihanskat on teidän mielestä parhaat?


Lipallisia pipoja tulee varmasti ommeltua lisää, koska Veeti suostuu aika nihkeästi pitämään aurinkolaseja päässä. Viimevuotiset lippapipot ovat jo pieniä. Ja saapahan ommella jostain uusista kuosista, että ei tartte aina näitä samoja katsoa :)


Ticketin haalarin kaveriksi passaisi parhaiten tuo punainen pipo tai sitten vastaavasti joku turkoosi ehkä? Mistä tulikin mieleen, että meillä pitäisi olla siellä samassa jemmassa suprafillhanskojen kanssa Turkoosit Reiman hanskat. Toivottavasti ne mahtuu vielä!


Välikausitakki on Kappahlin Kaxs-mallistoa ja on ollut kyllä tosi tykätty! Kuva on näemmä melko surkea ja oikeasti takki on tummemman kirkkaanvihreä. Tuon kanssa sopii hyvin nuo sateenkaariasusteet :) Välikausihousut on myös viime syksyltä, Prisman alerekistä ostetut seitsemän euron housut, joiden piti pitää vettä, mutta mun mielestä nää päästää kosteutta sisään. Taidan käydä jossain vaiheessa ostamassa Kappahlista ne Protexin housut, kunhan posti seuraavan kerran tuo sen -25% alekupongin. Veetillä oli ne housut konttausiässä ja ne pysyi todellä hyvänä, vaikka niillä kontattiin yksi kesä ja syksy kivikolla ja asfaltilla ja missä nyt milloinkin. Housut eivät ole hinnallakaan pilattu.


Kuivemmille keleille kevääksi meillä on viime vuotiset Lassien tennarit. Nämäkin taisi pitää veden ulkopuolella, joten ei kastu sitten esimerkiksi aamukasteesta tai märästä ruohosta sukat.

Semmoinen on meidän välikausi tänä vuonna. Työn alla on vielä kauppatakki, mutta koska se on vasta kankaina kaapissa, en uskalla luvata, että siitä tulee edes pidettävä :)

Joko teillä on välikausikamppeet kasassa ja minkälaisella varustuksella uskotte pärjäävänne kevään? Musta tuo takki on ihan ehdoton niille keleille, kun aamulla on vielä viileä ja iltapäivällä nousee lämpötila reilusti plussan puolelle niin saa sitten otettua takin pois toisin kuin haalarin, joka pitäisi sitten riisua kokonaan. Haalari puolestaan on Veetin helppo vetää itse päälle, joten ainakin tämä kevät ja varmaan ensi syksy mennään haalarilla hoidossa ja usein varmaan kotonakin. Joskus on näemmä hyötyä siitä, että on tämmöinen etukäteen hamstraaja nin ei tartte nyt hurjilla työttömyyskassan tuilla ostella noita vaatteita, kun kaikki löytyy valmiina kaapista ;)

4 kommenttia:

 1. Ompas hyvällä mallilla välikausivaatetus! Mä just viime viikolla tutkin poikien jemmat ja pitäs vielä hanskoja, välikausihousut (unohdin viime viikon klubipäivät kappiksessa) ja kumisaappaat ostaa :)

  VastaaPoista
 2. Kivalta näyttää!
  Minä kävin ostamassa esikoiselle sen Molon sateenkaarihaalarin. :)

  VastaaPoista
 3. Äitini osti meitin Muhkulle (noin 94cm) sellaisen lassien suprafill "kumialaosahaalarin" kokoa 98cm, mutta sepä onkin tutusti niin reilua kokoa, että se meni tuolle meitin Vilpertille (eli noin 103cm). Nyt pitäisi jostain metsästää tytölle sit joku 92cm puku. Meil on tuollai suprafill 92 senttisenä, mutta se on ihan ohut, eli sellai tuulipuku vahvuus. Tuo uusi on ohuella vanulla. Näitä meillä on ollut ennenkin ja näitä sais olla joka kokoa kaiken varalta valmiina :-) Aika huonosti on vaan huuto.netissäkin tarjolla yli 86cm varsinkin poika värisiä tarjolla. On tuo uusikin puku sellai vadelma raidallinen yläosastaan, mutta täällä maalla on melkein ihan sama onko pojalla "tyttövärinen" puku vai mikä, pääasia et pysyis kuivana. Noista haalareista olen tykännyt, kun ne on niin käteviä tässä kotona huitoessa, ei tarvi monia vaatekerroksia jne. Paria pieneksi käynyttä on tuol kaapissa mitkä pitäisi varmaan myydä jo pois.
  Ja maalla kun asutaan niin kumisaappaitahan on sitten ihan jopa lajitelma :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se vuorellinen kumihaalari ois kätsy, mut sillä on niin lyhyt käyttöikä kuitenkin ja kun lapsi on hoidossa niin inha sitten nostaa se paskanen lapsi autoon niin siinä mielessä hoidossa on paremmat kurikset enkä pelkkään kotikäyttöön viitti ostaa :| Tuo ticketti kuitenkin pitää vettä niin kotona voi olla pelkällä tuolla ja sit vaan sisällä huuhtoa suihkulla enimmät ravat :)

   Poista