maanantai 4. maaliskuuta 2013

Arvonta!

EDIT: Arvonta päättynyt!

Lupasin juhlia sadan kirjautuneen lukijan täyttymistä pienellä arvonnalla, joten tässä se tulee! Arvonta siis :) Samalla voidaan juhlistaa myös kaksivuotista blogitaivaltani.


Ja koska arvonnassa on tarkoitus juhlistaa lukijoita, vain rekisteröityneet lukijat voivat osallistua. Myös arvonnan aikana on mahdollisuus liittyä lukijaksi. Arvontaan voit saada kaksi arpaa seuraavasti:


Yhden arvan saat, jos olet lukijani ja jätät kommentin alle.
Toisen arvan saat, mikäli kerrot arvonnasta blogissasi. Voit käyttää siihen yllä olevaa kuvaa.

Anonyymit osallistuja sekä osallistujat, joiden bloggerin profiilista ei löydy sähköpostia tai muuta keinoa tavoittaa sinua, jättäkää toimiva sähköpostiosoitteenne kommentin perään, kiitos! Ja jotta kommenttien lukeminen ei menisi tylsäksi, voisitte samalla kertoa, mikä on mieleenpainuvin käsityönne. Mikäli osallistuja ei ole käsityöihminen nykyään, niin esim koulukäsityöt hyväksytään ;)

Ja sitten palkintoihin, nehän kuitenkin kaikkia kiinnostavat eniten ;) Voit ilmoittaa kommentissa, että kumman pussukoista ottaisit mieluummin. Voittaja saa valitsemansa pussin ja toisen arvon sitten loppujen kesken.

1. Palkinto on pöllöaiheinen pussukka, jonka sisällä jotain pientä kivaa.


2. Palkinto on pienempi cupcake pussukka, jossa myös vähän jotain pientä sisällä. 


Tervetuloa osallistumaan!

40 kommenttia:

 1. Onnea onnea!
  Yhellä arvalla mukana :)
  hulamaja ät gmail.com

  VastaaPoista
 2. Ihania kahdella arvalla mukana, jaettu bellapuun blogissa.

  VastaaPoista
 3. Ihana arvonta ja ihania pussukoita, yhdellä arvalla mukana <3

  VastaaPoista
 4. Mukana yhdellä arvalla ihanassa arvonnassa :)

  VastaaPoista
 5. Mukana yhdellä arvalla! (Luen blogiasi Google readerin kautta)

  VastaaPoista
 6. Pöllöt on pop, joten ensisijaisesti niitä tavoitellaan yhdellä arvalla! Mieleenpainuvin käsityö on ehkä lasten pienen pienet vaatteet, jotka ompelin odotusaikana. Nykyään roikkuvat lastenhuoneen ovessa muistuttamassa siitä kuinka pieniä nuo ihmisen alut on vajaa vuosi sitten olleet <3

  VastaaPoista
 7. Kahdella arvalla mukana, ihania pussukoita molemmat. :)
  Mieleenpainuvin käsityö onkin vaikea valita, yleensä hienoimpia on aina viimeisenä valmistuneet. Tällä hetkellä sellaisia mieleenpainuvimpia voisivat kuitenkin olla kangaspuilla kutomani kaksi ohutta alpakka-silkkihuivia.

  VastaaPoista
 8. Kahdella arvalla mukana ihastuttavassa pussukka arvonnassasi.
  Kuppikakkupussukka olisi ihana...joo tunnustetaan pöllöjä meinasin ensin sanoa...joten molemmat ovat hienoja palkintoja :D
  Mieleenpainuvimpia on varmaankin ne vaatteet jotka tein pikkulikkana itselleni.

  VastaaPoista
 9. Mieleenpainuvin käsityö. Hmm. Sanotaan vaikka ihana Pirtin kehrääämön villalangasta tehty villatakki, joka varastettiin. Kaipaan sitä yhä, byhyy!

  Yhdellä arvalla arvonnassa mukana :)

  VastaaPoista
 10. Kahdella arvalla arvonnassa mukana! Kovasti tykästyin tuohon Cupcake-pussukkaan :). Mieleen painuvin käsityöni taitaa olla tälläkin hetkellä keittiön ikkunassa olevat verhot. En ole mikään maailman kovin ompelija, joten ylitin itseni saadessani ne valmiiksi ja voin vieläpä sanoa, etteivät ne näytä ollenkaan hullummalta ;).

  Löysin blogisi pari päivää sitten, ja taisin olla juurikin se 100. lukija :D. Tykästyin kovasti elämänmakuiseen blogiisi ja oli pakko omassakin blogissa mainita tämä!

  VastaaPoista
 11. Yhdellä arvalla mukana! Pöllöpussukka olisi mieluisampi :) Ehkä mieleenpainuvin käsityö on ollut esikoiselle ommeltu huppari, joka vastusti joka välissä.. Onnea kaksivuotisesta taipaleesta!

  VastaaPoista
 12. mukana yhdellä arvalla. molemmat pussukat kivoja, mutta pöllöpussukka mieluisampi :)
  mieleenpainuvin käsityö siskolle joululahjaksi tehty palmikkoneulepaita, josta viimeiset kerrokset neuloin 40 asteen kuumeessa :)

  VastaaPoista
 13. Yhdellä mukana koska oma blogi odottaa edelleen tekijäänsä. Mieleenpainuvin käsityöni on varmaankin ensimmäinen trikoovaate, jonka lapselle tein. Kaikki meni pieleen ja mitään en osannut ja tiennyt ottaa huomioon.

  VastaaPoista
 14. Onnittelut! Yhdellä arvalla olen mukana.

  VastaaPoista
 15. Yhdellä arvalla mukaan kivaan pussukka-arvontaan :)

  VastaaPoista
 16. Onnea onnea, yhdellä arvalla mukaan :)

  VastaaPoista
 17. Yhdellä arvalla mukana. Mieleenpainuvin ompelus oli kun tein 1-vuotiaalle pojalleni mustan juhlapuvun ja valkean paidan sekä kravatin, ei ollut kaavoja, jouduin soveltamaan, mutta niistä tuli aivan ihanat.

  VastaaPoista
 18. Yhdellä arvalla mukana, tuo pöllöpussukka olis kiva :)

  VastaaPoista
 19. Onnea blogille :) Kahdella mukana :)

  VastaaPoista
 20. Onnea. Aivan ihana pöllö pussukka, arvalla mukana.

  VastaaPoista
 21. NuuNuun (nuunuun@hotmail.fi)10. maaliskuuta 2013 klo 17.07

  Yhdellä arvalla mukana!

  VastaaPoista
 22. Yksi arpa. Pöllöpussukka on ihana!
  Mieleenpainuvin käsityö on varmaan aina se viimeisin mikä on onnistunut omasta mielestä hyvin. Tällä hetkellä varmaan pikkupoikien sammarihaalarit...

  VastaaPoista
 23. Kahdella arvalla mukana! Nappaan tuon kuvan ja linkitän sen blogiini myöhemmin tänään.

  Ihania pussukoita ja ihania ompeluksia olet viime aikoina väkerrellyt. :)

  VastaaPoista
 24. Onnea kaksivuotiaalle :D
  kahdella arvalla mukana

  VastaaPoista
 25. täällähän on näköjänsä arvontakin. yhdellä arvalla siis mukana arvonnassa. Ja koska olen pöllöfriikki tätä nykyä niin pöllö kuosinen pussukka olis kyllä todellakin piste iin päälle. mielenpainuvin käsitöni on joulunalla liukuhihna työnä tekemäni kainuun kukkalapaset mustasta seiska veikasta ja puro langasta. Voi himputti kun kävi silmiin..ja varsinkin kun tein niitä LIIAN MONTA paria :D

  VastaaPoista
 26. Onnea 2-vuotiaalle ja kerrassaan ihania pussukoita. Mukana kahdella arvalla :)

  VastaaPoista
 27. Mukana ollaan , ja jaettu facebookissa.. :)

  VastaaPoista
 28. Yhdellä mukana, pöllöön kaartuisin :)

  Käsityöihminen itsekin ja kaikennäköistä on tullut väsättyä. Mieleenpainuvimpia viimeaikoina lastenvaatteet, joiden käyttäjä näyttää ulkoistuvan hyvinkin pian...

  VastaaPoista
 29. Yhdellä arvalla mukana! Mieleenpainuvin käsityö hmmm.... Varmaan se on se kuudennella luokalla virkkaamani perhosliina, jossa oli kova työ :)

  VastaaPoista
 30. Yhdellä arvalla mukaan!
  Mieleenpainuvin käsityö... Hmm, ehkä viime kevään, kesän ja syksyn aikana neulotut neljä (vai viisi, en muista) villasukkaparia, jotka muiden 92 parin tapaan päätyivät paikallisen palvelutalon ja kotihoidon asukkaille joululahjoina. Niitä oli tosi kivaa neuloa!

  VastaaPoista
 31. yhdellä arvalla mukana! :) Mun mieleenpainuvin käsityö on oma ylppärimekko, jonka ompelin viime keväänä, siitä tuli hieno ja just semmonen kun halusinkin :)

  VastaaPoista
 32. Yhdellä arvalla mukana :)
  Mieleenpainuvia käsitöitä on niin paljon, ja purkamisia tietenkin myös :D
  Ehkäpä lapsilleni tekemät vaatteet yms ovat parhaimpia muistoja. Rakkaudella tehtyjä.

  Pöllöpussukan valitsen, jos arpaonni sattu kohille. Pöllöt on ihania <3

  VastaaPoista
 33. Osallistun kahdella arvalla: uutena lukijana kommentoimalla ja omassa blogissa mainostamalla astakostanteki.blogspot.fi

  Mieleenpainuvin käsityö on varmaan ollut yläaste-iässä (n.15 vuotta sitten!) ompelemani vanupussi, jossa oli vuori. Siisti reikä oli melkein mahdoton toteuttaa kun äitini ei osannut auttaa ja malli oli omasta päästä vedetty. Ompelin ja purin varmaan 4-5 kertaa, mutta lopulta onnistuin. Pohjakangas oli sininen, johon käsin applikoin valkoisen pilven huovasta, jonka keskellä oli siis reikä josta sai "pilveä" vetää, eli vanua (joo, "lähden vessaan vetämään pilveä.." ei kyllä silloin tullut mieleenkään tuollainen ajatus). :D Missähän se pussi mahtaa nyt olla...

  VastaaPoista