perjantai 1. maaliskuuta 2013

Uusia rakkauksia

Niistä ensimmäinen on Clipperin vadelmanlehtijuoma. Joskus olen netissä kuullut tätä kehuttavan ja käskin miehen tuoda työmatkalla tätä Kärkkäisen Punnitse ja säästä-liikkeestä. Huomasin myös, että kaikkea sitä tekeekin muka kivojen blogikuvien eteen...


Nimittäin kävin ottamassa kuvat teepaketista tuossa takapihalla jo ennen kuin hain Veetin hoidosta. Nyt kun aloin kirjoittamaan, niin huomasin, että olin kuvannut pelkkää paketin takapuolta.


Eli tätä. No menin sitten uudelleen ottamaan kuvaa ja asettelin paketin tuohon terassinkaiteelle ja tietenkin tuuli heitti sen tuonne lumihankeen, josta lähdin sitä crocsit jalassa hakemaan. No, lumi upotti ja kahlasin tuolla lumessa sitten paketin perässä. Lopputulos muutama onneton kuva ja märät villasukat :)

Toinen rakkaus on ihanan pirteät, uudet kevätsukat! Aloitin nämä raitasukat muistaakseni jo muutama kuukausi sitten, mutta vasta vähän aikaa sitten sain ne valmiiksi. Lanka on Novitan valmiiksi raidoitettua seiskaveikkaa, josta en osaa sanoa, että inhoanko vai rakastanko noita väriyhdistelmiä. Malli on Novitan sukkalehdestä otettu.


Mulla oli pitkästä aikaa oma päivä, kun Veeti meni kahden viikon tauon jälkeen hoitoon. Kävin heti aamulla hiihtämässä viiden kilsan lenkin tuossa lähiladulla, metsän keskellä. Aurinkokin paisteli mukavasti ja pakkasta oli sopivasti semmoinen viisi astetta. Oli muuten ensimmäinen hiihtokerta moneen vuoteen, enkä edes kaatunut! Pitää otta tavaksi käydä ainakin kerran viikossa tuo pikkulenkki hiihtämässä, kun matkaa ladulle on se sata metriä maksimissaan :) Nyt Veeti maalailee vesiväreillä ja mä kirjoitan tätä. Odotellaan, että mies tulee kotiin ja katotaan, mitä keksittäis illaksi puuhaa. Nyt voisin ainakin mennä takan sytytykseen, kun näyttää vähän pakastuvan kelit. Toivottavasti ei kovin paljoa, koska mulla kävi se perinteinen eli lämmityspiuha jäi kiinni autoon, kun lähdin liikkeelle ja nyt se piuha on jossain auton sisällä, eikä sitä saa lämmitykseen...

3 kommenttia:

  1. Tuo tee on kyllä ihanaa! Ja olipas kiva bongata oma sukkamallini myös. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just mietinkin noita kuvatessani, että olikohan tämä sun malli. Hyvin muistin. Kiva oli tehdä, kun ei oo ihan perussukka, vaan on vähän kuitenkin jotain jujua.

      Poista