sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Metsässä

Ajattelinpa ruokajuttujen lisäksi kertoa vähän meidän muustakin viikonlopusta. Tehtiin siis muutakin kuin syötiin, vaikka edellisen postauksen perusteella niin voisi kuvitellakin ;) Lauantaina lähdettiin aamupäivällä koko perheen voimin vähän reippailemaan ulos. Käveltiin tuohon aika lähelle mäenlaskupaikalle ja käytiin testaamassa, että miten se rattikelkka luistaa. Itseä kyllä meinasi hirvittää laskea, mutta onneksi mies hoiti sen osuuden suurimmaksi osaksi Veetin kanssa. Takaisin tullessa löydettiin tuosta ihan meidän läheltä makkaranpaistopaikka, joka tosin oli hieman lumen alla tällä hetkellä. Samasta paikasta lähti polku metsään ja käytiinkin kävelemässä jonkun matkaa sitä ja takaisin tullessa vastaantullut koiranulkoiluttaja tiesi kertoa, että mihin polku johtaa. Kiva oli löytää tuommoinen, että voi käydä Veetin kanssa nyt metsässä ulkoilemassa!


Tänään aamupäivällä puin itse hiihtokamppeet päälle ja lähdin hiihtämään tuohon lähiladulle. Mies ja Veeti kävivät sillä aikaa kävelemässä koko metsäreitin ja olivat ottaneet ihan kamerankin mukaan, joten tässäpä kuvitukseksi kuvia reissusta. Melkein harmittaa, että lähdin hiihtämään, mutta toisaalta olen tyytyväinen, kun tuli harrastettua kunnon liikuntaa. Veetin tahtiin kävely kun ei ole maailman tehokkainta...


Iltapäivällä Veetin mennessä päikkäreille repäisin ja lähdin vielä käymään Sha'Bamissa, ehkä puolen vuoden tauon jälkeen. Paikalla oli hurjat kolme ihmistä, joista ohjaaja oli yksi! No, saatiinpa toisen pitkän tauon jälkeen jumppaan tulleen naisen kanssa sitten henkilökohtaista opetusta. Ja olihan se kivaa taas pitkästä aikaa! Varsin liikunnallinen päivä on siis ollut.


Nyt iltapäivästä värkkäsin muuten pari juttua, joista voisi ehkä tulla pieni arvontapalkinto. Jos vaikka huomenna polkaistaisiin sitten arvonta käyntiin sadan lukijan kunniaksi. Olisiko kiva idea? :) Jäi ne blogin kaks vee synttäritkin huomioimatta, joten tässähän sitä voisi arpoa jotain pientä ja kivaa teille molempien asioiden kunniaksi. Pitää vielä kaivella kaappeja ja etsiä jotain kivoja palkintojuttuja vielä. Näette sitten huomenna, mitä olen keksinyt vai keksinkö mitään.


Muuten ollaan vaan oleskeltu kotona ja otettu rennosti, kun on ensimmäinen "vapaa" viikonloppu pitkästä pitkästä aikaa. Ensi viikko on ihan normaali ja sitä seuraavalla viikolla ollaan suunniteltu pientä reissua Veetin serkuille Jyväskylään kahdestaan Veetin kanssa.

1 kommentti: