keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Blogihiljaisuus peruttu päiväksi!

Hähää, enpäs pidäkään vielä taukoa bloggaamisesta vaan bloggaan vielä pikaisesti kun tuli oltua niin ahkera Veetin päikkäreiden aikaan :) Muutaman päivän mulla on vallinnut valtava ompelukuume, kun saumuri oli siellä huollossa. Kävi muuten ilmi, että se oli huollettu samana päivänä jo kun vein sen, mutta viesti valmistumisesta ei ollut tullut mulle perille :( No nyt pääsin sitten vähän surauttelemaan ja tein Metsolan On the road-kankaasta Veetille toiset kesäcaprit. Housuja on niin kiva tehdä, kun ne saa valmiiksi tosi pienessä ajassa. Pieni ongelma tuossa on se, että kangas on kuviollista ja oon tosi huono yhdistään mitään eri kuoseja keskenään. Lisäksi Veeti ei taida omistaa yhtään yksväristä paitaa :) no jospa nuo menis vaikka raitaisten vaatteiden kanssa :)Kangas on lojunut niin pitkään kaapin perällä, että päätin nyt jotain pientä siitä tehdä. Jossain vaiheessa paremmalla ajalla ompelen siitä Veetille raglanhihaisen pitkähihaisen.


Ikean tyynynpäälliskankaista jäi vähän kangasta yli ja niistä tulikin tosi kiva pussukka! Sisällä valkovioletti-kangas, joka on joskus palvellut virkaansa mun makuuhuoneen verhoina :) Pussi pitää varmaan vielä silittää kun oli hieman ruttuinen.


Harrastin myös pientä tuunausta. Veeti sai syntyessään lahjaksi Tutan puolipotkarit kokoa 80cm. Noissa ei ole jarruja pohjassa, joten ei kamalasti tule enää käytettyä tuommoisia potkareita kun päälle pitäs laittaa sitten vielä sukka ja se yhdistelmä taas ei koskaan pysy. Leikkasin noista jalkaterät (ne oli valtavan isot!) pois ja laitoin tilalle resorit. Nyt nuo on tuommoiset legginssityyppiset housut. En raskinut jättää käyttämättäkään, kun niissä on niin söpöt pingviinit pepussa :)Semmoisia ompeluita siis ehti valmistua vielä ennen matkaa. Nyt voisikin lähteä laatimaan pakkauslistaa, että muistaa pakata kaiken oleellisen mukaan :) Itsehän olen lista-ihminen ja mulla on aina kaikista asioista listoja. Lomareissulle kun ollaan lähdössä, niin listaa aletaan tekeen jo viikkoja ennen, jotta mikään ei varmasti unohdu! Mulla on myös laukussa aina vihko ja siinä lista, mitä pitää ostaa. Sinne lisäillään siis päivien mittaan muistettavia ostoksia, esim shampoota, jauhoja, sokeria ja kaikkia semmoista, mitä ei välttämättä muista ostaa, ennen kuin kriittisellä hetkellä huomaa sen puuttuvan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti