tiistai 21. kesäkuuta 2011

Pörröhuppari ja norjalaismyssy

Meillä on Veetillä joku kesäväsy ja toinen nukkuu yössä semmoiset 11-12h putkeen ja lisäksi vielä kahdet parin tunnin päikkärit päivässä. Tänäänkin herättiin ennätyksellisesti vasta ysiltä! En laita koskaan kelloa soimaan, koska Veeti yleensä herää säännöllisesti tuossa kasin maissa. Nyt on näemmä nukkumaanmenoaika aikaistunut ja heräämisaika taas siirtynyt myöhemmäksi. Tämähän tarkoittaa itselle ruhtinaallisesti aikaa :) Päivällä ompelin vihdoin ja viimein vetoketjun Veetin pörröhuppariin, joka on lojunut keskeneräisenä varmaan kuukauden päivät. Meillä käytetään näin kesäaikaan pihalla oikeastaan vain ja ainoastaan huppareita. Tai pikemminkin automatkoilla ja kaupassa. Ulkoiluun käytetään kyllä viileällä ilmalla ihan takkia.
Pitää kuvata sitten vielä jossain vaiheessa Veetin päällä. Pitää vaan eka pestä, kun tuosta pörrökarvasta irtoaa vielä karvaa niin jospa se pesu auttaisi siihen edes vähän. Kaava jostain Ottobren lehdestä. En muista enää numeroa, kun olen joskus aikaisemmin vain piirtänyt itselle kaavat ja palauttanut lehden kirjastoon. Saa nähdä onko ollenkaan sopiva.
Olen myös jatkanut projektia lankavaraston tuhoaminen ja kudoin tuommoisen norjalaismyssyn eli Sweet baby capin, johon lisäsin tuonne päähän kivan virkatun sydämen. Mallina toimi kakkosmallini (Veetin ollessa tietysti ykkönen :)). Tälle ei itsellä kyllä ole käyttöä, joten josko vaikka joskus lahjaksi jollekin tai jos jollakin on tarvetta, niin voin myydäkin. Koko jotain 6-12kk, meni Veetin päähän hyvin, joka on tällä hetkellä muistaakseni jotain 46cm.

Malli: Sweet baby cap + virkatty sydän
Lanka: Novita Miami
Puikot: 3,5mm
Langankulutus: 30g
Tästäkin pitää näemmä ottaa kuva Veetin päässä, kun tuo nallen pään muoto ei vastaa ihan lapsen päätä :)


Tänään käytiin Kärkkäisellä ostamassa Pasin kummitytölle synttärilahjaa, niin ostin samalla Veetille kaverin heinäkuussa pidettäviin juhliin tuommoisen Tutan kauluspaita+liivi -yhdistelmän. On mukavampi päällä kuin tavallinen kova kauluspaita. Kaveriksi sitten vain sandaalit ja jotkut farkut tai sortsit. Riippuen tietenkin lämpötilasta. Ja ei, en ole onnistunut sotkemaan heti paitaa, vaan erehdyin asettelemaan sen lattialle märillä käsillä :) Siksi nuo tummat alueet paidassa.


Itselle löytyi alerekistä Espritin t-paita. Hoksasin, että en omista varmaan kuin muutaman tavallisen t-paidan! Tulee pidettyä melko paljon toppeja tai pitkähihaisia tai sitten jotain kesäpaitoja. Tuossa oli kivat hihat, jotka näytti niin kuin ne olisi solmittu :) Tosin ei kuvassa kyllä oikein näy.
Semmoista meillä tänään. Huomenna jos kävisi puutarhalla (mikäli ei sada) ja hakisi etupihalle jonkun kukkajutun ruukkuun ja sitten etupihan perannapenkki vaatisi vähän lisuketta, kun osa kukista oli näemmä kuollut talven aikana...

1 kommentti:

  1. Hei, minä voisin ostaa Annille tuon ihanan myssyn!!! Paljonko pyydät siitä? Sini

    VastaaPoista