keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Pipo ja kassi

Täällä ollaan vieläkin mahataudissa, sitkeä tapaus kun jo viidettä päivää! Ja noin mahtavat ilmatkin sattui kohdalle. Eniten pelottaa kyllä, että tää ei mene perjantaiksi ohi kun pitäs sinne reissuun lähteä. Soitin tänään terveyskeskuskeen ja laittoivat sieltä verikokeeseen. P***anäytettä ei enää kannattanut viedä, kun tulokset ei ois ehtinyt tulla ennen perjantaita. Kävin sitten labrassa äsken ja kahdelta saa soitella tuloksia, että näkyykö esim tulehdusta, joka viittais sit johonkin bakteeriin. Jos näin kävis, niin sit sais lääkärille ajan huomenna ja mahdollisesti jotain lääkkeitäkin. Toisaalta toivois, että se ois joku lääkkeillä ohi menevä, niin se menis pois kun sais oikeat dropit.

Viime postauksessa mainitsin, että on tullut sairaanakin ommeltua. Ja nyt laitan sit kuvan tänne. Ompelin nimittäin kankaisen muovikassin. Siis kaupan muovikassista otin kaavat ja ompelin. Tuommoiseen laskoskassiin menee paljon  enemmän tavaraa kuin samankokoiseen, mutta tavallisen malliseen kangaskassiin. Sain Helsingin reissulla kummitädiltä miehineen ison palan mustaa Marimekon Unikko kangasta ja nyt löysin sille heti käyttöä. Kyllä kehtaa tuon ottaa mukaan kauppaan! Hieman tuotti aluksi päänvaivaa tuo vuorittaminen ja se, että missä vaiheessa käännetään oikein päin. Yritin tehdä aluksi versioita, jossa ei olisi tullut saumoja kahvoihin ollenkaan, mutta en ymmärtänyt, että miten sen saa vuorituksen jälkeen käännettyä, niin leikkasin kahvat auki :)

Tämän määrän sain sullottua tavaraa kassiin hyvin:
-maustamaton jugurtti 1l
-Turkkilainen jugurtti
-kananmunia
-korviketta 4prk
-lastenruokaa 9prk
- pinaattikeitto x2
-vesimeloni
-nektariineja
-banaaneja
-sämpyläpussi

Mielestäni ihan kiitettävä suoritus :) Näitä pitää varmasti ommella jossain vaiheessa vielä lisääkin niin on useampi kassi sitten käytössä. Ja jos haluaa oikein pro-kassin, niin löysin ohjeen, missä kassin kylkeen tehdään tasku, johon koko pussin saa taiteltua sisään säilytystä varten!

Puikoilla on lisäksi valmistunut taas yksi Wurm. Wurm on sellainen helppo telkkarinkatseluneule, kun ei tartte tehdä kuin nurjaa ja oikeaa vuorotellen :) Tässä ainoastaan sivukuva. Edestäpäin otettua kuvaa en kehdannut julkaista, se oli aika karsea "ilman meikkiä ja muutenkin sairastelusta kalvakka naama"-kuva :)

Malli: wurm ravelrystä
Lanka: Rondo konelanka kaksinkertaisena
Puikot: 3.5mm ja 4mm
Kulutus: 44gTuo näyttää päässä kyllä vähän joltain rastafarilakilta, mutta ei anneta sen haitata. Vitsailinkin eilen jo miehelle, että teen seuraavan kelta-vihreä-musta-punaisena ;) Ai niin, tuo lanka on ostettu Pyhäjoen Perkiömäeltä ja ainakin vyötteestä voisi päätellä, että taitaa olla melko vanhaa lankaa... Hamstrasin noita lankoja neljä keraa evakon aikana. Kaksi violettia ja kaksi turkoosia. Tai en tiedä mikähän sen toisen väri virallisesti on. Niille en ole vielä keksinyt käyttä ja tuota violettiakin meni vasta vajaa kerällinen. Oli muistaakseni melko edullista lankaa vielä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti