torstai 24. helmikuuta 2011

Tsadaa, hyppykiikku!

Tänään vietettiin shoppailupäivää ja köröteltiin aamupäivästä Kokkolaan. Tarkoitus oli, että haemme reissun jälkeen Veetille kummipojan hyppykiikun lainaan matkan varrella. Kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Oltiin reissussa oikeastaan koko päivä ja Veeti oli tosi kiltisti koko matkan. Tuli testattua ensimmäistä kertaa aikaisemmin ostettuja matkarattaita ja olivat kyllä tosi kätevät, kun ne sai täysin makuuasentoon. Veeti nukkui sellaiset kolmen tunnin päikkärit ja heräili siinä vaiheessa, kun menimme syömään. Ravintolassakin köllötteli kiltisti rattaissa, vaikka oli hereillä. Huomattavasti kätevämpi liikkua useissa kaupoissa rattaiden, kuin kaukalokopan kanssa! Ylivieskassa ei rattailla ole juuri käyttöä, kun ruokakaupassa voi kaukalon laittaa ostoskärryihin. Etukäteen vähän pelotti, että miten Veeti viihtyy kärryissä kun sieltä ei näe mitään kun joutuu makaamaan selällään. Meillä oli vielä rattaissa toppapussi, että ei tarvinnut köyttää lasta niihin valjaisiin makuuasentoon. Muutenkin oli tosi kylmä ilma, niin ei pussi ollut yhtään liikaa.

Kotona piti hyppykiikkua testata heti ja mieleinenhän se oli! Käsien aukot jäävät mielestäni hieman liian korkealle, kuten olin netistä lukenutkin kyseisen merkin kiikuista, mutta ei se menoa hidastanut. Kiikkua testattiin ennen nukkumaanmenoa, niin mitään hyppysessioita ei nähty, mutta mielellään Veeti siinä oli kun näki useampaan suuntaan ja sai olla pystyasennossa.




Eurokankaasta tuli ostettua sitten muutamaa vaatekangasta, verhokangasta kevääksi sekä puuvillakankaita pussukoihin. Harmaa-mustaraitainen kangas on velouria, samoin kuin vaaleanharmaa. Lisäksi turkoosisävyistä trikoota, josta tulee mahdollisesti kesäbodeja Veetille. Sinikukallista puuvillakangasta sekä retrompaa puuvillaa pussukoihin ja vielä pirtsakan raidallista fleeceä Veetin keväthaalariin. Hassua muuten, että tuossa raidallisessa fleecessä on melkeen sama kuosi ja väritys kun Veetin Tutan potkupuvussa, jonka ostin muutama viikko sitten!




Verhokangas näyttää melko retrolta näin kuvassa, eikä värit ole ehkä ihan kohdallaan.Osa noista sinisistä on turkoosimpaa, miltä näyttää. En jaksanut laittaa salamaa kameraan, niin värit eivät ole niin hyvät. Oikeastaan kangas ei ole ollenkaan sen väristä, mistä normaalisti pidän, mutta tuo osui kaupassa silmiin ja tykästyin siihen heti, eikä miehelläkään ollut mitään väriä vastaan niin pitihän sitä sitten ostaa. Saa vaihdettua kohta nuo tummat violetit verhot vähän vaaleampiin. Pitää vaan kaivaa kaveriksi kaapista valkoinen matto ja katsoa, sopisiko vanhat turkoosit koristetyynyt sävyltään noihin. Kankaiden lisäksi ostin H&M:ltä Veetille kivan kesäbodyn. Väri on oikeasti tummanruskea eikä musta, vaikka kuvassa näyttää siltä. Oli niin söpö kuosi, että oli pakko ostaa!


Pasi kuvaili Veetiä aamulla järkkärillä, joten tässä vielä sukulaisille sitten muutama tuore kuva pikkujäpikästä :)


Ai niin! Kotia tullessa oli postissa saapunut lappu, että ilmainen Liberopakkauksemme on noudettavissa Kokkolan Lindexiltä (ärräpäitä tähän perään). Olin omasta mielestäni valinnut paikkakunnaksi Oulun. jotta Veetin kummitäti voisi sen sieltä noutaa, mutta ei näemmä. Kokkolassa tulee käytyä kerran pari vuodessa ja juuri kun olimme toisella niistä reissuista, niin sillä välin tietenkin oli tupsahtanut tuo lappu postilaatikkoon. Voin sanoa, että hieman harmitti. Luulin, että Kokkolassa ei ole edes Lindexiä... Muuten olisin halunnut käydä siellä! Huomenna soitto Liberolle, että voiko paketin lunastuspaikan vaihtaa.

1 kommentti:

  1. Ensimmäistä kertaa eksyin tänne blogiisi, ajan kanssa lueskelen takuulla tarkemmin! Nyt oli pakko kommentoida - ostin itse juuri samanlaisen norsu-bodyn vielä syntymättömälle tulokkaalle! :) On muuten tosiaan ihana kuosi!

    VastaaPoista