tiistai 11. lokakuuta 2016

Bordeaux pisara

Ihastuin uuden Noshin naistenmalliston Pisara-tunikan malliin ja päätin kokeilla tehdä semmoisen itse, että saisin useamman tunikan käyttööni. Tilasin kangaskapinasta bordeaux-väristä trikoota, joka oli siis tämmöinen viininpunainen. Samalla nimellä kulkeva joustocollege oli muuten aivan ihanan sävyinen, enemmän semmoinen burgundy minusta mitä tämä, vaikka nimi oli sama. Kaavan pohjana on oma luottokaavani eli onion, josta sitten muokkasin tämmöisen enemmän Noshin tunikaa vastaavan.


Mulla on muutenkin puute yksivärisistä yläosista, kun olen pistänyt niin rajulla kädellä vaatteita kiertoon. Pitäisi vain keksiä, että millaisia yläosia tekisi, että niissäkin olisi jotain pientä jujua. Lyhyen tukan kanssa voisi miettiä ainakin vetoketjua selkään. Pitkä tukka kun tahtoi jäädä siihen aina jotenkin kiinni.


Mielenkiinnolla odotan, millainen uusi naistenmallisto Noshilta tulee tällä viikolla! Järjestän taas kutsut julkaisupäivänä, niin on mahdollista ehkä saadakin vielä haluamansa. Suositut tuotteet kun myyvät aika nopeasti loppuun.

12 kommenttia:

 1. Kaunis on tunika!Noshin vaatteet ja kankaat ovat suosikkejani.Kankaan laatu hyvää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! Kankaiden laat on kyllä ollut ihan mahtavaa ja pitää varmaan uutuuskankaitakin tilata jahka saa päätettyä, että mitä haluaa :D

   Poista
 2. Ihana! Mä kovasti odotan, että tuliskohan tuota pisaraa vielä muutamassakin eri värissä/kuosissa :D jos ei, niin sitten on varmaan pakko ottaa härkää sarvista ja koittaa surauttaa muutama ite.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä toivoin jotain kaunista burgundya tai luumun väristä, mutta harmi kun ei ollut. Ehkä pitää ommella itse lisää näitä talvea varten eri väreissä <3

   Poista
 3. Tosi hyvältä näyttää! Mulla taitaa olla sama kaava pohjana kaikissa paidoissa, mitä oon ommellu. Oon kyllä tehny aika paljon muutoksia siihen kaavaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle se istuu ainoastaan sillä muutoksella, että olkaa pitää hieman laskea ja samalla madaltaa hihan pyöriötä, joka on mulle liian pitkä. Muutoin täydellinen kaava ja siitä voi sit muokata aina kaikki muut :D

   Poista
 4. Kauniin tunikan olet tehnyt. Ostin sen raidallisen itselle. Täytyykin kokeilla saisko muokattua itselle samanlaisen kaavan. Minkälainen kaulus sulla on tuossa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kans se raidallinen ja sen pohjalta tää onkin tehty. Tunika on pesussa, mutta taisin kantata sillä samalla trikoolla silleen hassusti, että se kantti näkyy vaan vähän nurjalle. OMpa vaikea selittää. Tästä tuo vihreän paidan huolittelu. http://ruttu-nuttu.blogspot.fi/2014/05/ohjetta-paantien-huolitteluun.html

   Poista
 5. Ei vitsi, tuo on niin miun asukokonaisuus 😊! Ja kiitos kangasvinkistä, oon just tuollasta haaveillut. Saanen apinoida ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anna mennä vaan! :) Ja se munakoiso oli kans muute tosi ihana!

   Poista
 6. Paljonko tohon menee kangasta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, mitähän mulla ois ollut. Jos pystyy leikkaan kahteen suuntaan kangasta niin varmaan riittää maksimissaan puolitoista metriä. JOs ei halua taskuja niin etukappaleen korkeuskin voisi ehkä riitää plus jonkin verran päälle jos haluaa tehdä samasta kankaasta tuon resorin helmaan.

   Poista