maanantai 29. elokuuta 2016

Kurahaalareita ja kumppareita

Nyt kun välikausivaatteet on tullattu, on aika siirtyä miettimään talven varustusta. Takki tai haalari meiltä löytyy kaikille, mutta kengissä on vielä puutteita ja sitten mietinnässä on vielä Viialle ainakin fleecevuorellinen kurapuku. Aavalla ja Veetillä on ollut myös vastaavat pienempänä ja ovat todella käteviä hoidossa kun on loskainen ja kurainen piha. Pienellä varsinkin toppahaalarin päälle ahdetut kurikset ovat aika ikävät ja kurahaalari on ollut se laiskan äidin valinta. Nytkin Viialla on ollut hoidossa pompin sadehaalari kun on kosteaa, mutta ei vielä kovin kylmää (paitsi tänä aamuna!).

Meillä on kokemusta ainoastaan Elloksen vuorellisesta kurahaalarista ja ollaan oltu siihen enemmän kuin tyytyväisiä. Lisäksi meillä on ollut Ticketin kaksiosainen vastaava puku, mutta en tiedä saako noita enää kun Ticket on myyty Saksaan ja ilmeisesti verkkokauppa ei enää toimi tai on ainakin loppumassa? Haalari on kuitenkin ehkä tämmöisessä tarkoituksessa kätevämpi ja noissa riittäisi kyllä Aavallekin koot!

Aavalla oli aiemmin tämmöinen pinkkisävyinen ja tuona märkänä talvena haalari oli todella kovalla käytöllä ja kiersi meiltä vielä kaverin lapselle. Toki kunnon toppavaatteet pitävät vettä, mutta jotenkin sinne kuraiseen ja loskaiseen maahan on kivempi pukea ihan kurapuku päälle :)


Yleensä Elloksen haalareiden kuosit eivät ole kovin iskeneet omaan makuun, mutta tänä vuonna tuo vaaleanpunasininen pisarakuosi oli yllättävän kiva! Ei semmoinen, mitä haluaisin toppahaalariin, mutta sadehaalariin ihan kiva. Pojillakin on tuo tähtikuosi kivan neutraalin värinen kun on mustavalkoinen. Viialle ajattelin tilata koon 86cm kun Aavalla on aikoinaan ollut keväällä koko 92cm. Niskamitta näissä haalareissa on minusta aika lyhyt verrattuna lahkeisiin, joissa on todella paljon mittaa samoin kuin hihoissa. Saapa nähdä, onko mitoitus muuttunut.


Kenkäpuutteitakin on ja yritän päättää, että riittäisikö goretex-kengät vai pitäisikö ostaa karvavuorelliset saappaat ja jättää goretexit ostamatta. Kavatin malleja on Veetillä ollut aiemmin ja niistä olen tykännyt. Viialle ostin käytettynä kaverilta juurikin nuo Kavatin Slaskit, mutta isommille ei ole vielä mitään. Noissa ylemmissä on ilmeisesti irroitettava sisähuopa, mikä on ihan kätevä ominaisuus niin sen saa kuivamaan. Mutta irtoaako tuo aina kun lapsi vetää kengän pois jalasta?

Millaisia kenkiä teillä on märkään talveen? Goretexit vai kumpparit? Ja onko olemassa sellaisia goretex-kenkiä, joilla tarkenisi kovallakin pakkasella jos kengässä on oikeaoppisesti villasekoitesukka puuvillaisen sijasta? Nyt vinkit hyviin talvikenkiin ja tässä kohtaa Kuoma ei ole mulle se vastaus, sanokaa mitä sanotte :) Niin ja Tepsut ei malliltaan sovi meidän lapsille. Viialla on Vikingin goretexeja (Aavan vanhoja) sekä nahkakengät, mutta Veetille ei ole oikein mitään talvikenkiä. Vinkit siis eskarilaisten kenkiin ovat tervetulleita!


Tällä hetkellä Ellokselle on voimassa ainakin pari alekoodia ja melkein koko ajanhan siellä on joku alennus menossa!


Koodilla 345409 saat -25% alennusta lastenvaatteista ja käy myös merkkituotteisiin, mutta ei merkkituote kenkiin. Voimassa 14.9.2016 asti.


Koodilla 345403 saat 30% alennusta kalleimmasta tuotteesta. Edut koskevat uutta tilausta Elloksen valikoimasta. 30%:n alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Edut ovat voimassa 30.12.2016 asti ja ne voi käyttää vain kerran. Etuja ei voi yhdistää muihin alennuksiin ja tilaajaetuihin, ale- ja kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Guest Designer -tuotteisiin eikä Ei alennusta -tuotteisiin.     
*sisältää mainoslinkkejä

2 kommenttia:

  1. Heippa! Osaatko sanoa tuon Elloksen fleecevuorellisen kurahaalarin mallista, et istuuko miten laihalle lapselle? Oon metsästäny esikoiselle rymyhaalaria alkutalven loskakeleille ja sinun postauksen luettuani tajusin, et kai se tuollainenkin toimisi! Vai tarkeneeko pikkupakkasilla villavaatteiden kanssa? Kiitos jos viitsit vastata ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Istuu laihallekin! Meillä on Veetillä ollut myös tuommoinen. Siinä on tosi hyvä kiristys vyötäröllä ja meilläkin haalari oli alussa varmaan koon tai pari liian iso ja silti hyvin käytettävissä kiristyksen ansiosta! Märkinä ja lauhoina talvina meillä on menty puolet talvesta tämmöisell haalarilla :D Tarvittaessa vaan sit villaa väliin jos haluaa kovemmilla pakkasilla pitää.

      Poista