torstai 2. kesäkuuta 2016

Wanted varvassandaalit!

Käytiin kesälomareissulla New Yorkissa joskus ziljoona vuotta sitten ja ostin sieltä itselleni halvalla jostain kaupasta flipflopit eli nuo varvassandaalit, joissa menee varpaiden välistä vain se yksi naru. Yllättäen nuo olivat jaloilleni parhaat kengät ikinä! Ne eivät koskaan hiertäneet ja hanganneet ja niillä jaksoi kävellä vaikka kymmenen kilometriä ilman, että jalat väsyivät ollenkaan. Nuo ovat olleet luottokokenkäni kaikilla ulkomaan ja kotimaan kesäreissuillakin. Viime kesänä katselin kenkiä jo sillä silmällä, että pohja kuluu varmaan kohta kokonaan rikki, mutta en raskinut nakata roskiin. Unohdin ne sitten tuohon terassin penkin alle talveksi ja ne homehtuivat! Täällä on siis podettu kovaa luopumisen tuskaa, koska ne vaan olivat parhaat ja sillä selvä.

Nyt pitäisi siis löytää uudet luottofläpärit. Crocsilla on useampi eri malli ja mietinkin, että olisiko niistä vanhojen kenkien seuraajaksi.  Mulla on yhdet Crocsin nilkkaremmilliset sandaalit, jotka olen joskus vuosia sitten ostanut alesta ja ne on ainakin todella hyvät jalassa ja kauniin näköisetkin!
Varvassandaaleita näyttää olevan kahden tyyppistä. Ylemmät ovat selvästi eri malliset kuin alapuolen ehkä perinteisemmän näköiset. Molemmissa on hieman korkoa jos vertaan niihin entisiin, jotka olivat ihan matalalla kannalla. Onko teistä kenelläkään mitään näistä Crocsin sandaaleista? Olisi kiva kuulla kokemuksia, kun täällä näitä ei tietääkseni pääse missään edes sovittamaan ennen ostopäätöstä.


Nyt olisi otollinen aika tilata, sillä tällä hetkellä Crocsilta saa kaikista (toimi kuulemma myös aletuotteisiin) tuotteista -25% alea koodilla VIP25. Tarjous on voimassa 5.6.2016 asti, joten ennen sitä pitäisi päätös tehdä. Joten nyt palautetta kehiin, jos jotkut vastaavat omistat ja toki muitakin merkkejä saa suositella! Haluan kuitenkin semmoiset, mitä kehtaa pitä myös hameen kanssa enkä semmoisia Havaji-tyylisiä :)

*sisältää mainoslinkkejä

4 kommenttia:

 1. Miulla on ollut nyt useamman kesän Crocband Flipit käytössä. Ne on vähän sporttisemmat ja hommattukin sillä mielellä. Mutta ovat siis tosi hyvät jalassa. Yleensä varvassandaalit pyrkii jollain tavalla painamaan tai hankaamaan, mutta ei nämä. Uskon, että tämä pätee muihinkin malleihin ja uskaltaisin tällä kokemuksella ostaa jotkin toisetkin jos olisi tarvetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Ehkä uskallan jonkun mallin pistää tilaukseen, kunhan osaisin päättää! :D

   Poista
 2. minulla ollut nuo toiseksi ylimmän malliset monta kesää ja monta reissua, enkä muihin vaihda. ihanat jalassa vaikka vähän korkoa. tilaan kyllä uudet kun on alennus menossa. suosittelen, :)

  VastaaPoista