maanantai 27. kesäkuuta 2016

Superale ja juoksukenkäpohdintoja

Mun uskollisesti palvelleet Adidaksen juoksulenkkarit ovat menneet nyt kevään aikana rikki ja tilalle pitäisi hommata uudet kengät. Kaivelin hieman blogia ja huomasin, että olen ostanut nuo kengät jo neljä vuotta sitten! Ei mikään ihme, että ne ovat jo hieman elämää nähneet. Kummankin kengän verkko-osaan on siis tullut reiät. Tilasin itselleni Spartoon alesta Niken freet, mutta ne haluan pyhittää ihan jokapäiväiseen käyttöön ja ostaa erikseen sitten juoksukengät. Mulla on myös Merrelin paljasjalkakengät, mutta niillä ei viitsi kovin märällä juosta, kun ovat niin matalat, että kastuvat heti. Menevät siis nyt kesällä hyvin, mutta syksyksi/talveksi tarvisin semmoiset, joissa ois vähän enemmän pohjaa.

Supernova Glide 8 
Adidas sopii mulle lestiltään hyvin, koska olen leveäjalkainen. Edellinen malli oli CC Chill, joka oli jotain normaalin ja barefoot-kengän väliltä. Samantyyppiset haluaisin nytkin, mutta pirteämmän värisenä. Mulla pitää vaan olla niin iso juoksukenkä, että harvoin löydän mitään kivoja värejä ja edellisetkin on miesten puolelta ostettu. Niket eivät ole vielä tulleet, mutta jos niissä passaa lesti, niin ehkä metsästän niitä alesta eri värissä. Niissä riittää naisten puolellakin mitoitus mulle. Adidas kun on pientä kokoa niin niistä pitää olla niin iso koko, että ei välttämättä naisten puolelta saa ollenkaan.

CC fresh bounce
Elloksella on tällä hetkellä voimassa alekoodi 335478*, jolla sais kaikista aletuotteista vielä -50% pois ja siellä ois ihan törkeän halvalla lenkkareita, mutta sydän itkee verta, kun niissä ei ollut mulle kokoja! Katoin, et urkkapuolella oli jotain Burtonin toppiksiakin esim viiteenkymppiin alekoodin kanssa, kun ovh 200e. Kannattaa kyllä ehdottomasti nyt kurkkia alepuoli! Ja Elloksen loistavalle kurahaalarille vuorillisena jäi hintaa jotain kymppi. Tosin kokoja oli enää 80 ja 86 ainakin siitä poikien väristä. Itse naputtelin koriin lastenvaatteita ison kasan syksyksi ja osalle jäi jotain kolme euroa hintaa :)

**Tarjousehdot: 
Alennus koskee uutta tilausta Elloksen ALE-valikoimasta. Alennus koskee alehintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja (punaiset hinnat), myös merkkituotteita. Alennus on voimassa 29.6.2016 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin eikä Design by -tuotteisiin.

Ozwego bounce stab

Climacool sonic
Adizero Boston 5 TS
Supernova sequence boost

Nää alla olevat ois ihan sairaan siistit, jos koko riittäis!
Pureboost X

Pure boost X
Suositelkaapa mulle jotain hyviä juoksukenkiä, jotka ei ois kamalan jäykät ja jotka sopii hyvin leveälestiselle! Ja saa myös vinkata, jos niitä on jossain hyvässä alessa ;)

* sisältää mainoslinkkejä

5 kommenttia:

  1. Asicsit ovat leveällestisiä ja mä olen ainakin tykännyt tosi paljon. Taitaa olla jo kolmannet peräkkäin samaa merkkiä. Mun mielestä Niket taas ovat aika pientä mitoitukseltaan. Vaikea löytää naisten puolelta riittävän isoa kenkää, kun kengän koko on 40,5-41

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Osaatko sanoa, missä Asicsen mallissa ei olisi mitään pronaatiotukea ja onkohan niillä semmoista semi-barefoodia eli ei hullun tuettua kenkää?

      Nikellä on ainakin Free-mallissa kokoja naisille muistaakseni jopa 43 kokoon asti. Mulle on tulossa koko 42 sovitteelle, kun tarjouskengästä ei sitä puolikasta isomaa ollut mikä olisi melko varmasti ollut se oikea koko.

      Poista
    2. Asicsin nettisivut on aika kattavat, kannattaa käydä sieltä tsekkaamassa. Mun fiilis on et Asicsit on enemmän panostanut just iskunvaimennukseen ja niissä on aika jykeitä pohjia, mutta ihanan rullaava askel. Ihan semi-barefoodia ei taida löytyä. Mut Kayanot on ainakin neutraalituetut muistaakseni. Mun edelliset taisi olla Nimbukset ja niistä tykkäsin tosi paljon.

      Poista
  2. mä juoksen asicsin ds trainereillä. Eivät ole kovin tuetut, mutta toisaalta kyllä aika kaukana bare foot kengistä. Kerran plantaarifaskiitista kärsineenä välttelen kyllä kovin tuettuja kenkiä - silloin oli käytössä asicsin gt 2000, mikä oli liian tuettu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niken freet tuli tänään postipojan matkassa ja pakko ehkä ostaa ne myös juoksukengiksi, olivat täydelliset lestiltään mun jalkaan!

      Poista