keskiviikko 18. toukokuuta 2016

Sievää säästöä sisustukseen + alekoodi Ellokselle (myös merkkituotteet)

Moni teistä on kysellyt meidän eteisessä olevasta seinäkalenterista, että mistä se on hankittu. Se kun aina välistä vilahtelee kuvissa.  Kalenteri on Ferm livingin seinätarra ja se, kuten myös saman merkin Half moon-tapetti Aavan huoneessa ovat Ellokselta hankittu. Kumpikin oli yksi niistä tuotteista, jotka ehdottomasti uuteen kotiin aikoinaan halusin ja valinta on selvästi ollut hyvä, koska kumpaankaan en ole vieläkään kyllästynyt.


Käyttämällä alekoodeja säästää jo tuollaisissa suhteellisen pienissä hankinnoissa helposti useita kymppejä ja kaikki säästö on tietenkin aina kotiin päin ja rahaa jää myös johonkin muuhun. Ajattelinkin nyt vinkata teillekin, että Ellokselta saa nyt hyviä alennuksia, joilla voi ostaa vaikkapa tuon seinätarran itselleen. Koodilla 335728 saa -30% alennusta myös merkkituotteista. Tosin minulle tuo koodi näytti ostoskorissa jopa -40% alennusta! Sen voi siis käyttää myös noihin Ferm livingin tuotteisiin, jotka normaalisti rajautuvat alennuksen ulkopuolelle.Lisäksi koodilla 335463 saa kaikista poistotuotteista vielä -30% lisäalen! Poistotuotteet on merkitty tuotekuvaan "poistotuote"-tekstillä ja niitä löytyy tuolta ale-osiosta. Itse ajattelin mennä kurkistamaan ainakin urheiluvaatevalikoiman! Mietinnässä on myös sykemittari/aktiivisuusmittari, mutta siitä lisää myöhemmin. Mutta esimerkiksi Polarin mittarit saa nyt myös tuolla -40% alekoodilla.

Myös olohuoneen mattomme on Ellokselta ostettu. Alennuksellapa tietenkin! :) Lisää kuvia matosta täällä. Tuolle Elloksen Uni-matolle jää alennuksen kanssa hintaa n.70e, eli ei paha. Kokoa on kuitenkin 200*290cm ja tuon kokoluokan matot ovat yleensä aika hintavia.
Monet sisustuksen "merkkituotteista" ovat kalliita ja siksi itsekin kyttäsin pitkään, että sain Ellokselle sellaisen alekoodin, että raskin nuo tuotteet hankkia. Tässä tapauksessa maltti oli valttia, sillä taisin ostaa nuo -40% tai -50% alennuksella :) Elloksella on myös laidasta laitaan tuotteita ja samalla tilauksella voi tilata niin vaatteet kuin sisustusjutut, joten siinähän säästää postejakin, kun ei tarvitse useasta paikasta tilata :)

*sisältää mainoslinkkejä, en hyödy klikkauksista rahallisesti

2 kommenttia:

  1. Toi seinätarra on kyl varmasti tosi kätevä! Ja kauniin vielä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se! Meillä näkyy siinä aina koko perheen menot. Mies yleensä hoitaa vielä täyttämisen :D

      Poista