maanantai 16. toukokuuta 2016

Headwrap rusetilla

Näin kuvan tällaisesta ihanasta headwrapista ja päätin heti, että sellainen on tehtävä Aavallekin! Viialla se olisi myös todella söpö, mutta juuri tällä hetkellä meillä on menossa "revin kaikki irti päästä"-vaihe, joten ehkä sitten myöhemmin. Perjantain päikkäriajan käytin sitten miettien ja kaavoitellen tuota huivia ja tein kaiken kaikkiaan vissiin neljä eri versiota, että sain kaavan mieleiseksi.


Tämä suojaa hyvin korvia kylmemmillä ilmoilla, mutta toimii varmasti myös kuumempina kesäpäivinä aurinkosuojana, ettei tule auringonpistos. Pitäisi päästä ostamaan jotain kivoja, ohkaisempia kankaita, mistä voisi tehdä helleversioita!


Musta on ihanaa, kun Aava antaa nykyisin pitää jo ainakin ulkona pantoja ja tästä edeltävän palloversion halusi heti päähänsä ulos, vaikka se ei pihatyyliin sopinut sitten millään! :D Kaverina popin windfleece, kumpparit ja Seppälän kukkaleggarit :D

Hame ja sukkikset H&M, kengät Crocs

Raukalla on molemmissa silmissä silmätulehdus, siksi niin punaiset silmät ja niiden aluset!


Tämä raidallinen oli versio kaksi ja siinä rusetti on erilailla tehty ja ehkä hivenen liian iso.


Tämä on puolestaan testiversio numero kolme ja alkaa olla jo melko hyvä, vaikkakin leveyttä on vielä himpun verran liikaa Aavan päähän. Vai onko se nyt sitten korkeus kuitenkin eikä leveys!

Tänään tein yhden version vielä hieman kapeampana ja pienemmällä rusetilla. Pikkuisen hillitympi.


Näitä voin tehdä myös tilauksesta, joten voi laittaa viestiä, jos jos mielii tällaista myös omille lapsilleen tai miksei myös itselleen. Itse rakastuin näihin niin kovasti, että seuraavaksi teen itselle ainakin testiversion! Voihan sitä kotona pitää jos ei kehtaa muualle mennä rusetit päässä! Mitä tykkäätte?

12 kommenttia: