torstai 4. syyskuuta 2014

Tarpeesen ja vähän höpsötystäkin

Vihdoin sain ommeltua Veetille uusia paitoja, joihin olen jemmannut kankaita pitkin kesää. Tähtileijonakangas ompeluryhmäläiseltä ostettu, siniraitainen miehen vanha paita, kasettikangas Pikkupiltin alesta yhdistettynä omasta vanhasta paidasta leikattuihin hihoihin ja viimeisenä Kärkkäisen paloautoa. Nuo ajoneuvotrikoot ovat muuten tosi hyvälaatuisia!

Kasettitrikoon näpsäytin alesta hetken mielijohteesta ja kannatti, sillä tuo on jotenkin todella kiva. Nyt on taas vähän perusvaatetta kaappiin pieneksi jääneiden tilalle.


Jokin aika sitten ompelin Veetille leikkeihin muutaman teepussin ja näistä tuli aika söpöjä. Nyt voi uittaa teekupissa pussiakin eikä tarvitse vain kuvitella sen olevan siellä :) Tämmöiset pikaompelukset ovat niitä hyviä ompelujumien aukaisijoita.


1 kommentti:

  1. Hienoja paitoja! Pakko kommentoida, vaikka yleensä olen niin laiska siinä. Meinaan olen ommellut tällä viikolla kaksi paitaa pojalleni; toisen tuosta kasettitrikoosta mustilla tähtihihoilla ja toisen tuosta samasta paloautotrikoosta (en ole niitä vielä postannut). Mutta siis, aika hassu yhteensattuma :)

    VastaaPoista