keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Popoja

 Välikausivaatepostauksessa  kerroin, että meillä on kenkätilanne vielä auki ja että pitäisi ostaa valtavasti uusia kenkiä. Nyt on sitten akuutein kenkäpula täytetty ja osa vielä hyvinkin edullisesti!

Aavalle kävin ostamassa uutena nuo Crocsin saappaat ja ne olivatkin hyvä ostos, sillä ne pysyvät jalassa myös kontatessa. Koko riittää varmasti myös kevääksi. Takarivissä keskellä on ompelijakaverilta ostetut Paxin talvikengät, hintaa 7e. Keväälle loskakumpparit kirpparilta vitosella. Kavatin ensiaskelkengät on parempaan menoon ja niillä kävellään välistä myös sisällä, koska Aava varvistaa vieläkin kävellessään. Kengät ostin melkein puoleen hintaan kevään alesta. 

Keskellä on Ellokselta tilatut Gulliverin kalvolliset tennarit, jotka ostin alunperin kevääksi. Sivuilla ilmoittu sisämitta oli huomattavasti isompi mitä todellisuus, joten nämä pääsivät heti käyttöön. Elloksella oli nimittäin joku aika sitten tarjous, että kaikista aletuotteista sai vielä puolet hinnasta pois. Kengille jäi hintaa parisen kymppiä. Onni onnettomuudessa, että nämä olivatkin nyt sopivat, sillä Aavan Adidaksen tennarit jäivät juuri pieneksi.  Oikeassa reunassa ihanan kaverin mulle kirpparilta tuomat Vikingin goret, hintaa 12e. Eli jos ei lasketa jo aiemmin ostettuja Kavateja niin nämä kaikki viisi paria kenkiä maksoivat noin 70e. Tuolla hintaa saisi uutena juuri ja juuri yhdet Vikingin goret :) Onneksi on käynyt näin hyvä tuuri löytöjen kanssa!


Veetillä on käytössä vielä HM:n punaiset koristennarit ja lisäksi Veetikin sai Ellokselta tuommoiset Leaf-merkkiset goretexit. Hintaa noilla 17e samasta alesta Aavan kenkien kanssa. Harmaat lenkkarit ovat Vikingin ja vitosen kirpparilöytö. Luulin noiden olevan vedenpitävät, mutta ne paljastuivatkin tavallisiksi lenkkareiksi, joten siksi hommasin nuo siniset. Kumpparit löytyi Prismasta hintaan 12.9e. Kun väri sattui olemaan haluamani keltainen, ei tarvinut paljon miettiä :) Nyt pitää vielä tilata Kavatin loskakumpparit ja kuvasta puuttuu Reiman huopikkaat, jotka mahtuvat vielä viime talvelta jalkaan. Sitten on meidän kenkähommat paketissa! Pitää katsoa, että hommaanko Veetille kuitenkin vielä jotkut talvimallin kengät parempaan menoon, että ei tarvitse kumppareissa kulkea.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti