sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Pääsiäispupu

Tyttöjen ilta tuli vietettyä ja voi kyllä meillä olikin hauskaa! Nuorenin varmasti ainakin kymmenen vuotta, jos sitä mitataan naurun määrällä. Palju oli sopivan lämmin ja ruoka hyvää. Käytiin pyörähtämässä myös baarissa, mikä kuitenkin oli pienoinen pettymys lähinnä soitettavan musiikin osalta. Olisin toivonut jotain hieman mainstreemimpää musiikkia vokaalittoman konejumputuksen sijasta. Koskaan ei tiennyt, että joko se laulu vaihtui vai pysyikö samana. Niin samankaltaisen kuuloisia lauluja. Ei iskenyt oikein meikäläiseen.

Lapsillakin oli menny hyvin mummulassa, eikä äidin perään ollut tarvinut itkeä ollenkaan. Aava nukkui siellä myös parin tunnin iltapäiväpäikkärit, kun kotona ne ovat maksimissaan sen puolen tunnin mittaiset. Aavalle oli tullut mummulassa myös ensimmäisen hammas ikenestä läpi!

Vähän odotin, että tänään ois ollut heikko olo kun kuitenkaan en ole yli vuoteen ottanut alkoholia, mutta yllätin itseni, eikä ollut yhtään huono olo. Perjantaina kuulin hoidossa, että Veetillä on maanantaina pääsiäisnaamiaiset, joten lupasin ommella pupunkorvapipon viikonloppuna. Meillä kun ei ole mitään trullivaatteitakaan enkä tuohon hätään ehtinyt niitä hommata. Ompelin sitten tänään sen pipon ja vähän muutakin. Eli yllätävänkin ahkera olen ollut. Toki otettiin me pienet päikkärit miehen kanssa ennen kuin lapset tulivat kotiin.


Piposta tuli mieleinen, vaikka ekassa kuvassa ei varmaan oikein se iloinen fiilis välity. Lisäksi solmin lankatupsuhännän kuminauhaan, jonka voi sitten asettaa vyötärölle. Pitäähän pupulla häntä olla! Onneksi kaikki tarvittava pipoa varten löytyi kotoa, niin ei tartte ilman mitään asua mennä sinne naamiaisiin. Pupun korviin laitoin vanua vähän täytteeksi, että eivät roiku ihan naamaa myöten.


Viime viikolla kylvettiin Veetin kanssa myös ohransiemeniä kasvamaan pääsiäistä varten ja ostin myös muutaman Mignonmunan, että saan koristella. Veetille ajattelin kokeilla puhaltaa maalattavaksi muutaman ihan oikean kananmunan.
Aava on muuten oppinut myös istumaan tässä parin viikon sisällä. Pysyy todella pitkiä aikoja istualleen ilman tukea, mutta jos kaatuu niin ei osaa vielä ottaa kunnolla käsillä vastaan. Tänään vasta hoksasin laittaa imetystyynyn tuohon ympärille, niin ei kaadu kovin kovaa lattiaa vasten. Tuossa se töröttää lelujen kanssa oikein mielellään.

 Imetystyynyä voi käyttää myös köllöttelyyn, mikäli alkaa väsyttämään kesken leikkien!
2 kommenttia:

  1. Tosi hieno tuo pupunkorvapipo! Mäkin ajattelin vähän että josko ostaisin mignonmunia, ja maalaisin/värittelisin niitä vähän... rairuohotkin unohtui kylvää, vaikka olisi ollut siemenet ja kasvatusalusta odottamassa. :/

    VastaaPoista