lauantai 26. huhtikuuta 2014

Arkihaaste 1/5

Suoritin arkihaasteen jo facebookin puolella, mutta koska Puikko hukassa-blogin Anniina sen oli minulle tänne blogiin nakannut niin suoritetaan täälläkin. Niille, joille haaste ei ole vielä tuttu, niin ohjeistuksena on yksinkertaisesti kuvata ja julkaista kuvat viideltä arkipäivältä ja haastaa joka päivä joku toinen blogi mukaan. Eli viisi päivää, viisi (tai useampi) kuva ja viisi ihmistä.

Vaikka melko arkeahan tämä mun blogi muutenkin on. Ei täällä kovin glamourisia juttuja näy, joten siinä mielessä haaste on helppo. Ei tarvitse erikseen miettiä mitään kovin erikoisia juttuja:)

Aloitan haasteen kuvalla eilisistä ostoksista. Eilen oli hieman erilainen päivä, sillä ajeltiin parin kaverin kanssa Hannan kankaalle Haapavedelle viettämään kankaiden yötä. Tapahtuma on siis nettikangaskauppojen yhteinen tempaus, joka järjestettiin nyt olikohan kolmatta kertaa? Hannan kankaalla oli avoimet ovet, joten käväistiin siellä muutaman tunnin reissu. Ja eikai kukaan nyt kangaskaupassa vieraile ilman kankaiden ostoa...

Maltillisesti ostin vain violettia hurmuria pienen palan, pilvijoustista sekä resoreita ja Raidan aivan ihanat Palikka-sukkikset, joita olen himoinnut siitä asti, kun Aava syntyi! Kotiin tullessani yhdentoista jälkeen löysin täältä miehen siivoamassa oksennuksia, kun Veeti oli oksentanut sänkyyn. Yöllä oksensi vissiin vielä kerran tai pari ämpäriin ja tänään on ollut jo ihan kunnossa. Toivottavasti ei tartu meihin muihin! Että siinäpä vasta arkea kerrakseen.


Haastan näin ensimmäisenä päivänä Katjan Melutalosta!

3 kommenttia:

 1. Nouuuu! Oksutauti ei kyllä ole kiva yllätys kotiin tullessa. :/ Kunnioitettavan kohtuullinen kasa kankaita. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omasta mielestänikin maltoin aika hyvin mieleni :) Ja näiden lisäksi napsahti vain yhtä Noshin kangasta kotimatkalla ;)

   Poista
 2. Oooh, mitenkähän tämä haaste on mennyt minulta ihan ohi :( Noh, kiitos kuitenkin! Yritänpäs huomenna muistaa aloittaa :)

  VastaaPoista