tiistai 20. elokuuta 2013

Kynsiä ja lakkaa siis kynsilakkaa!

Tunnustan olevani erittäin laiska kynsien lakkaaja. Rakennekynsiäkin olen kokeillut, mutta omat kynteni kasvavat niin nopeasti, että huoltovälin piti olla maksimissaan kolme viikkoa ja lyhyempi väli taas veisi minut vararikkoon. Hinnat nousivat sen verran koviksi, että en raskinut enää käyttää kynsiin niin paljon rahaa kuussa.

Kesäisin innostun ehkä enemmän kynsien lakkaamisesta ja väreistä. Talvisin se tahtoo jotenkin unohtua. Omat kynteni ovat onneksi melko paksut ja tosiaan kasvavat nopeasti, joten pituuden puolesta en rakennekynsiä tarvisi. Tällä hetkellä suosikkilakkamerkkini on  Mavala, jolla on sopivan pieniä pulloja ja suhteellisen edulliseen hintaan. En muista koskaan käyttäneeni isoa pulloa lakkaa kokonaan! Tässä ovat tämänhetkiset sävyt, mitä kaapista löytyy. Hieman kyllä kuva vääristää noita värejä, sillä tuo Glasgowkin on violetti, ei hopea :)


Kesän hittiväri itsellä oli tuo Samoa, se on semmoinen korallinpunainen ja sen olenkin käyttänyt melkein loppuun. Hakusessa on kuitenkin vielä kynsilakka, joka kestäisi vähän pidempään hyvänä kynsissä. Essie-merkistä olen kuullut paljon hyvää, että kestäisi toista viikkoa hyvänä, mutta sitä en ole raskinut vielä testata.

Tällä viikolla ostin Kärkkäiseltä jotain tuommoista vaaleanpunaista lakkaa ja sen luvattiin kestävän myös hyvin. Lakkasin kynnet joskus olikos se alkuviikosta ja toistaiseksi ovat pysyneet hyvänä. Mutta johtuu varmaan osittain myös siitä, että laitoin kynnen kärkiin glitterlakkaa, mitä ostin samalla reissulla. Tuo glitterlakka nyt suojaa alla olevaa lakkaa vähän kuin päällyslakka. Vielä laiskempi olen muuten käyttämään mitään alu- ja päällylakkoja! Ja sen kyllä huomaa siitä, että jos pitkään lakkaa värikkäillä lakoilla ilman aluslakkaa, menevät omat kynnet värjääntyneen näköisiksi.


Tuommoisella glitterlakalla saa vähän semmoista rakennekynsien näköä omiin kynsiin. Itsellä nimittäin oli useasti rakennekynsissä juuri semmoinen väritys, että muuten neutraali ja kärjissä jotain värillistä hilettä. Tuossa kyseisessä lakassa oli vaan aika vähän tuota glitteriä, joten se ei paljoa näy. Ostinkin Seppälästä toissapäivänä toisenkin värillisen glitterlakan, mutta siitä ei nyt ole kuvaa. Se erottuu vähän paremmin kynnestä.Olisiko kellään suositella kestävää kynsilakkamerkkiä tai esimerkiksi kertoa kokemuksia siitä, onko tuo Essie hintansa arvoinen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti