torstai 1. elokuuta 2013

Bloggaamatta jääneitä

Kameraan oli tallentunut useampia ompeluksia, joita en ole vaan saanut vielä aikaiseksi blogata täällä. Tässä siis niitä useampi kerralla. Jotain jäi vielä jemmaan, sillä lahjoja en halua etukäteen paljastaa täällä ;)

Siiri ja Myyry-housut vauvelille. Housujen kaava on Tiikeri (Ottobre 1/2013) koossa 62 tai 68cm. En ole enää ihan varma, kun leikkomisesta on jonkin aikaa! Lahkeissa Pehemiän raitaresoria, joka on turvallinen valinta :)


Kauan sitten tein jo tämän Petit Fe-mekon, jota en ainakaan pikaisella selauksella löytänyt täältä blogin puolelta. Koko on hurja 56cm ja tämä on livenä kyllä tosi mini! Muuten mekko onnistui ihan hyvin, mutta mulla ei ollutkaan ohjetta tuohon etuläpän ja resorien yhdistämiseen niin tein tämän sitten ihan omasta päästä ja saumat on siis näkyvillä sisäpuolella. Lisäksi tuo Prymin framilon on todella huonoa! Vaikka leikkaan ohjeen mukaisen palan sitä, se jotenkin "kutistuu" ommelessa ja tuossakin on todella pieni tuo vyötärö. Saa nähdä meneekö se edes vauvalle päälle. Jotenkin se jousto katoaa kokonaan, jos sitä saumuroi. Pakko käydä ostamassa jotain erimerkkistä framilonia.

Kiikkusaaren Maria oli huippuystävällinen ja lahjoitti mulle ison pussin itselleen turhia tilkkuja vauvapeittotarkoitukseen. Tein vauvamuistamiseksi poikavauvalle tämmöisen vaunu/kaukalopeiton. Mittaa on suunnilleen 70x70cm. Taustakankaan kävin ostamassa Kärkkäiseltä ja se on siis samaa harmaata tähteä, mitä nuo reunat. Samasta paikasta on myös harmaa resori, millä peitto on kantattu. Hyvin sopi tuo resori kankaan sävyyn!


Tilkuista ompelin kyllä meidänkin vauvalle nämä pienet tumput sekä pipon. Tilkku riittikin juuri ja juuri näihin :) Tämmöisiin on hyvä tuhlata ne pienimmätkin palat ihania kankaita, joista ei enää muuta saa.


8 kommenttia:

 1. Voi mitä ihania suloisuuksia :)

  VastaaPoista
 2. tulipas tosi kiva tuosta tilkkupeitosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mustakin! Kahteen peittoon odottaa palat vielä ompelua :) Toisesta tiedän sukupuolen, mutta toisesta en niin taidan sen toisen teon kans odottaa, että vauva syntyy niin vois vaikka taustan valita sen mukaan tai sit laittaa vaikka ihan punaista.

   Poista
 3. Voi tuo mekko!! Voiko söpömpää ollakaan!! Mulla on tätä kangasta vaan vihreenä ja tuolle pienelle neidille tää punanen olis vielä söpömpi

  VastaaPoista
 4. Voi että miten ihania! Ja vielä aivan erityisen ihana on tuo helistinmekko <3 Vautsi!

  VastaaPoista