sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Toppahaalari talven jälkeen

Laitoin tänään toppavaatteita naulakosta pois tilaa viemästä ja välikausivaatteita tilalle. Samalla laitoin haalarin, takin ja housut myyntiin ja otin kuvat. Ajattelin pesun jälkeen kirjoittaa tännekin nyt kokemuksia siitä, miten haalari kesti talven rymyämiset. Aikaisemminhan kirjoittelin jo kokemuksia meidän talvivarusteista täällä. Tässä siis pari kuvaa ja summa summarun Molokidsin haalarin kestävyydestä.

Yleisilmeeltään haalari on todella siisti ja pitää hyvin vielä vettä. Loskakeleilläkään ei poika hoidossa kastunut, vaikka oli reisiä myöten märkä. Likaakaan haalariin ei ole mielestänyt pinttynyt. Ehkä hieman toinen polvi saattaa olla tummunut. Peppu ja polvet ovat kestäneet kulutusta tosi hyvin,eikä karhentumaa juurikaan ole. Ainut mistä käytön näkee, ovat nuo polvissa olevat saumat, joissa näkyy pientä kankaan hapsuuntumista. Alla näyttää olevan kuitenkin teipit, eivätkä saumat ole rikki. Lisäksi toisella puolella polven kohdalla on heijastinnauhasta lähtenyt vähän väriä irti.


Tässä näkyy paremmin tuo sauman hapsotus ja heijastimen kulumat. Aika vähällä kulumisella on haalari pysynyt, koska meillä ei ole ollut talvella tämän haalari rinnalla toista haalaria eli päivittäisessä käytössä on ollut.


Voisin siis sanoa, että haalari on todella kestävä ja menisi hyvin toiselle ja vielä kolmannellekin lapselle! On siis hintansa väärti. En ole kuitenkaan Veetin ulkovaatteita säilönyt seuraavalle tulokkaalle, koska nämä ovat selvästi poikavärisiä ja jos tuleekin toista sukupuolta niin veisivät vain turhaa tilaa kaapissa. Niinpä näpytelin tämän fb:n kirpparille myyntiin. Jos ei mene nyt niin syksyllä sitten uudelleen myyntiin. Jos teillä lukijoilla on tarvetta niin spostilla voi kysellä hintaa ja lisätietoja.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti