tiistai 16. huhtikuuta 2013

Kalastaja in action

Kyllähän se vaan niin on, että vaatteesta saa paljon paremman käsityksen kun sen kuvaa lapsen päällä, eikä jossain lattialla. Monesti vaan haluaa nopeasti saada kuvattua ja esille uuden valmistuneen vaatteen ja juuri sillä hetkellä lapsi on nukkumassa tai ei muuten vain ole yhteistyökelpoinen. Joten tässä nyt erikseen pari kuvaa kalastajahupparista ihan Veetin päällä. Alla pilkottaa myös samasta kankaasta tehty t-paita! :) 


Muikeita ilmeitä irtosi kuvaussession aikana...


Juuri sopivan reilun tuli tästä hupparista, sillä hiharesorit on kuvassa kertaalleen käännetty ja helmassakin on vielä kasvunvaraa. Oikein passeli siis viileisiin kesäiltoihin! Alla onnistunut kuvamuokkaus, jossa Veetin päästä kasvaa pieni pala maljakkoa ;)


 Sunnuntaina käytiin Veetin kanssa kirpparikierros ja annettiin iskän levätä rauhassa, kun kotiutui vasta aamuyöstä firman juhlista. Laittelen muista löydöistä myöhemmin, mutta koska tämä on samalla ompelutyö niin esittelen sen tässä samassa. Eli löysin siis ison poikien paidan, jossa oli kivat värit ja kangas oli ihanan pehmeää. Leikkasin siitä Veetille pienemmän koon hyödyntäen valmista helman käännettä. Applikoin eteen tuommoisen söpön hämiksen, joka roikkuu langastaan. En ole tuolla uudella ompelukoneella juurikaan applikoinut ja nyt se sujui tajuttoman hyvin! Tuli nättiä jälkeä ja sain säädöt hyvin kohdilleen.

1 kommentti: