tiistai 23. huhtikuuta 2013

Lihaa vai kasviksia?

Minulla on käynyt hyvä tuuri ja olen päässyt lähiaikoina moniin Buzzador-kampanjoihin mukaan. Tällä kertaa sain lahjakortin S-ryhmän kauppaan, jolla tuli ostaa Hälsans Kök-tuotemerkin kasvistuotteita. Ostin seuraavat tuotteet testiin: kasvispyörykät, falafelit, kasvismureke sekä kasvispihvit. Ensimmäisenä testattiin eilen kasvispyöryköitä.

Hälsan Kok-tuotteet on valmistettu täysin ilman säilöntäaineita ja ovat runsasproteiinisia. Tuotteissa on proteiinia n. 18g/100g. Lisää tietoa löydät osoitteesta http://www.halsanskok.fi/. Itse olen kyllä huomannut nämä aikaisemminkin kaupan pakastealtaassa, mutta jostain syystä ei ole tullut ostettua, vaikka kasvispihvejä joskus ostankin meille. Lähinnä silloin, kun en itse jaksa tehdä ;)


Itse valmistin pyörykät uunissa bataattiranskisten kera ja tein kastikkeeksi dippikastikkeen turkkilaisesta jugurtista ja chilikastikkeista.


Pyörykät olivat tosi positiivinen yllätys! Aikaisemmin maistamani kaupan pakastekasvispyörykät ovat olleet paljon kuivempia. Itse asiassa minun piti kaivaa paketti roskista, että olivathan nämä varmasti kasvispyöryköitä. Maku oli nimittäin hämäävän paljon lihan makuinen. Toisaalta hyvä juttu, mutta sitten jos on kasvissyöjä sen vuoksi, että ei pidä lihan mausta, eivät nämä varmasti uppoa :)Meillä Veeti luuli näitä lihapulliksi ja taisi syödä viisi kappaletta, eli hyvin uppoaa myös perheen pienempiin. Paketissa oli aika paljon pyöryköitä. Meidän kolmihenkinen perhe söi näistä eilen iltaruuan ja lisäksi molemmille aikuisille jäi vielä täksi päiväksi syötävää, kun lapsi taas syö hoidossa oman ruokansa.
*Buzzadorina toimiessani pääsen osallistumaan valitsemiini kampanjoihin, joista saan ilmaiseksi testiin tuotteita, joiden käytöstä raportoin eteenpäin. Joskus saan näytteitä, mitä jaan muille testiin ja joskus testaan vain itse tuotteita. Mikäli sinua kiinnostaa buzzaus, voit laittaa minulle sähköpostia osoitteeseen nauravanappi@gmail.com., jolloin voin lähettää sinulle liittymiskutsun. Tästä minun kauttani tapahtuvasta osallistumisesta saan tililleni ylimääräisiä pisteitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti