perjantai 2. marraskuuta 2012

Rakas joulupukki...

Taas alkaa joulu pikkuhiljaa kolkutella ovelle ja olenkin jo siirtänyt ajatukset joululahjoihin. Iso osa ostettavia/tehtäviä joululahjoja on joko ostettuna tai mietittynä valmiiksi ja jospa tänä vuonna saisin marraskuun aikana suunnilleen kaikki valmiiksi hommattua, niin saisi joulukuussa sitten rentoutua... :) Kohta alkavat myös Veetin sukulaiset ja muut lahjaa miettivät kysellä, että mitähän se teidän Veeti tarvisi pukilta lahjaksi. Totuushan on se, että tarvetta ei oikeastaan millekään olisi, mutta koska kaikki haluavat jotain ostaa, niin keräsin tähän muutamia juttuja, jotka mielelläni ottaisin Veetille.

Vaikka vaatteet teenkin nykyään lähes sataprosenttisesti itse, niin silti olisi kiva hommata Veetille jotkut "oikeat farkut". Meillä on tällä hetkellä yhdet kaupan resorifarkut ja loput on itse tehtyjä vanhoita farkuista.  Haluaisin sellaiset farkut, joissa olisi resori vyötäröllä, mutta ei lahkeissa. Semmoisia ei ollutkaan niin helppo löytää.
Yllä olevat Kappahlin farkut olisivat kivat, vaikka ovatkin resorilliset. Alapuolella on ihana siniset chinokset! Nämä myös Kappahlista.
Yksi vaihtoehto olisi sitten tämmöiset "isojen poikien farkut". Eli tavallisen malliset, mutta kangas saisi olla kuitenkin jotain pehmeää ja joustavaa ja mielellään kiristysnauhat/säädettävä kuminauha vyötäröllä. Koko Veetillä on vaatteissa jo 98.  Kaikki housukuvat otettu Kappahlin sivuilta.

 Paidoista silmää miellyttävät mm. nämä ihanuudet.


 Ai miten niin olen tykäsynyt monivärisiin raitoihin? :) Villervallan paitojen kuvat lainattu metsola.co
Småfolkin vihreä autopaita on myös kivannäköinen!
 Autokuosia löytyy myös Lindexiltä ja melkein jopa ihanamman värisenä kuin tuo ylempi autokuosi.

Yökkäreitäkin kuluu meillä paljon, sillä pissavahinkoja sattu satunnaisesti ja yökkäreitä joudutaan pesemään usein. Synttärilahjaksi saatiinkin jo yksi yökkäri, joten nyt meillä on jopa kolme settiä sopivia yökkäreitä!
Alla olevassa Lindexin yökkärissä on ihana väriset housut, vaikka tuo paidan kuva ei niin silmää miellytäkkään. Miksi muuten lapsille on olemassa jotenkin tosi tylsiä yökkäreitä?!?!
lindex.com
Tämä H&M:n yökkäri on varmaan samaa mallia mitä meillä on jo yksi kappale ja on kyllä ihan huippu laiheliinille! Kokona meillä tässä on jo 98/104 eikä ole ollenkaan iso! Ilmeisesti hieman pientä mitoitusta. Tämän voisin kyllä itsekin hakea Veetille,  kun seuraavan kerran Ouluun suuntaamme. 

Ulkovaatepolitiikka on hyvällä mallilla, mutta vielä on ne täydellisen lämpimät hanskat ostamatta. Joulupukki voisi jostain hommata Veetille kunnon nahkarukkaset, joiden sisäpuolikin olisi oikeaa karvaa/villaa, eikä mitään tekokuitua! Jospa sitten pienet jääkalikatkin pysyisivät lämpimänä... Osaisiko joku vinkata, että mistä saisi kunnon nahkakinttaita lasten koossa?Veeti leikkii aika vähän leluilla, jos ei palapelejä lasketa mukaan. Nyt on herännyt kiinnostus ruuanlaittopuuhiin. Pitkään mietin, että haluaisinko Veetille jonkun leikkihellan vai en, kun se kuitenkin vie niin paljon tilaa lattialla. Toisaalta meillä on uudessa kodissa yksi ylimääräinen huone, joten ehkä tämmöinen Brion leikkihella mustana tai valkoisena voisi olla kiva Veetille. Viime viikollakin kirpparireissulla Veeti innostui leikkimään myynnissä olevalla minikeittiöllä.Joko kaksivuotias tarvitsee sukset?!?! Ei mitään tietoa... Ehkä pukki voisi tuoda jostain käytetyt? :)


Lakanatilanne Veetillä on myös heikko ja huomasin, että on erittäin vaikeaa löytää kivoja pussilakanoita koossa 120x160! Löysin lähinnä vain Aappa-kuosisia ja koska  meillä on sitä kuosia jo verhot, pinnasängyn lakanat ja pyyhe, niin tuntuu, että se tursuaa jo korvistaa ulos. Tämä Finnlaysonin norsukuosi olisi kiva. Kärkkäisellä oli myös kivoja Herra Hakkarainen lakanoita. Melkein kaikki lastenkuosit tuppaavat olemaan jo aikuisten peittoihin sopivia :( Meillä on vain kaksi pussilakanaa Veetille, joten ei passaa sattua pissavahinkoja silloin, kun toinen setti on vielä pesussa...


Itselleni olen haaveillut potkukelkkaa ja Veetille semmoista pienempää kelkkaa, mutta ei ehkä ihan sitä pienintä kokoa, joka jää heti pieneksi? Lapsena mulla oli aina potkukelkka ja sillä kuljettiin koulussakin. Eslalta löytyy näitä perinteisiä malleja, mutta markkinoille oli tullut myös tyylikkäitä mustia aikuisten potkukelkkoja! Täällä "maalla" kun kehtaa potkurilla liikkuakin ;)Tämmöinen äitille <3Pappa lupasi jo viime talvena ostaa Veetille rattikelkan, joten vink vink, jos satut lukemaan tätä (minulta salaa) niin tänä talvena se voisi olla jo ajankohtainen... :)


Millaisia lahjoja te toivotte pukilta tänä vuonna? Meillä näyttää olevan melko hyödykepitoisia nuo lahjatoiveet, koska leluja näistä on oikeastaan vain tuo hella ja ehkä rattikelkkakin vähän :)3 kommenttia:

 1. Kyllä meillä ainakin 2-vuotiaana hiihdetään jo - koska äiti tykkää hiihtää. :) Mutta ehdottomasti kannattaa hankkia kunnon monosukset eikä kenkiin kiinnitettäviä. Ostaa vaikka niin isot monot, että mahtuvat vielä vuoden päästäkin ja topata vaan ekana vuonna enemmän sukkaa. Niin ja kyllä meillä myös luisteltiin 2-vuotiaana... Että tänä vuonna on toiveissa perheeseen 3. kypärä, koska luulen kyllä, että pieninkin haluaa jäälle.

  VastaaPoista
 2. Mä myös kattelin pojalle yökkäreitä, ei löydy, ellei halua pukea poikaa mörköihin tms, h&m:ltä löytyi lopulta raidallinen yökkäri. Lahjatoiveita on myöskin jo jonkin verran kyselty, täytyisi varmaan tehdä myös postaus aiheesta, kun sukulaiset lukevat blogia :D Itse aion ostaa pojille semmoisen vanhanaikaisen keinuhepan :) Ja ehkäpä teen molemmille kylpytakit. Sukulaislasten lahjat jo valmiina, osa itse tehty, pari cd:tä ja Majapuun ompelukuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä noita H&M:n yökkäreitä. Malli on varmaan passeli teidänkin pojille. Pesty on vaikka kuinka paljon, mutta miksikään ei ole mennyt :)

   Poista