keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Laattoja, laattoja, vielä kerran laattoja

Jokohan te olette ihan kyllästyneet miljooniin kuviin keskeneräisestä pesuhuoneesta ja sen laatoista? :) No tänään saatte vaihtelua ja näette muitakin kuin pesuhuoneen laattoja. Ehkä ensi viikolla laitan kuvia jo laminaateista! Siinäpäs vaihtelua kerrakseen.  Meillä puuttuu laatoista enää pesuhuoneen tehosteseinä ja muuten alkaa olla valmista.


Näkymä pesuhuoneesta kodarin kautta eteiseen.


Pesuhuone työhuoneesta päin.


Pesuhuone kodarista päin.

 Meillä on siis pesuhuoneessa kaksi tuommoista pientä väliseinää, jotka eivät ole keskenään symmetriset. Tuo pienempi haluttiin sen vuoksi, että se suojaisi edes vähän roiskumista tuonne työhuoneeseen päin. Lisäksi ajattelin sijoittaa tuonne seinämän taakse jonkun pienen penkin, minkä alle saisi vieraspyyhkeitä jne säilytykseen. Yläpuolelle tulisi sitten koukut vielä pyyhkeille. Takaterassille kulku kun on tuosta työhuoneen läpi ja paljuun kuljetaan tuosta, niin pyyhekoukut tulee varmaan käyttöön juuri tuossa kohtaa. Lisäksi voisi laittaa esim koriin jotain semmoisia vierastossuja, jotka jalassa voisi kulkea tuonne paljulle ilman, että laminaatti työhuoneessa kastuu.

Keittiö ja eteinenkin on laatotettu tänään. Tässä kuvassa tosin takaseinä näyttää ihan ruskealta harmaan sijaan. Laatta on myös ihan mustanharmaata 30x60 laattaa. Kaikki meidän laatat löytyivät suht edullisesti tuosta Rautapohjasta.


Eteisen pinkki lattiakin on saanut väistyä ja tilalla on samaa laattaa kuin keittiössä. Nämä on ladottu tiiliseinänä, koska ajattelin, että se elävöittää vähän ilmettä.Laatoitus alkaa olla raksalla siis hyvällä mallilla ja valmistumisen takarajaksi lupailtiin tammikuun puoltaväliä tai vaihtoehtoisesti saatetaan päästä muuttamaan jo joulukuussa, riippuen miten meidän raksamies ehtii olla tuolla meidän raksalla. Toisaalta olisi ihana muuttaa jouluksi, mutta silloin on kyllä kaikkea muutakin kiirettä, joten saapa nähdä. Meillä on ensi viikolla tässä nykyisessä asunnossa avoin näyttö. Toivottavasti katsomaan saapuisi valtaisa ostajien lauma, joka kilpaa tekisi tarjouksia ;)

1 kommentti:

  1. Oikein hyvältä näyttää! Meillä on samanlainen maku selkeästi. :)

    VastaaPoista