sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Rakettipaita

Vuoden ensimmäisen ompelus on rakettipaita Veetille! Kangas on JNY:n tähtitrikoota, jota tilasin kimppatilauksessa Ruotsista. Sieltä saa kankaita vielä jonkin verran Suomen hintoja halvemmalla.
Tähdet vaativat applikoinniksi raketin :) Raketin väreihin en ole ihan tyytyväinen, olisin halunnut itse raketista jonkin toisen värisen, mutta en sitten kuitenkaan keksinyt mitään sopivaa väriä.Tarttis varmaan käydä myös resoriostoksilla, kun tähänkin ois sopinut kivasti punaiset resorit kun raketissakin on punaista. Piti laittaa sitten tylsät mustat. Muuten ihan kiva paita, toivottavasti on sopiva Veetille. Tein vähän reilun, että ei jäisi kuitenkaan ihan heti pieneksi.

 Aamulla käytiin myös vähän ulkoilemassa ja pitkästä aikaa pihalla oli ihan pakkasta! Tosin vain -5 astetta, mutta sekin tuntui kylmältä nollakelien jälkeen.


Veeti ja isi kävivät laskemassa muutaman kerran mäkeä tuossa meidän tontin takana olevalla nyppylällä. Veeti kyllä tykkäsi, mutta itse eri päässyt kiipeämään mäkeä ylös kun se oli niin jäinen, että piti sitten pulkassa vetää. Äiti tyytyi kuvaajan rooliin.


1 kommentti:

  1. Hieno aplikaatio! Ihan hyvän värinen minusta se raketti noin, en osaisi ehdottaa muutakaan väriä.

    VastaaPoista