sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Hamstrausta ja välikausipohdintoja

Hamstrasin tänä vuonna Veetille alesta ensi talveksi haalarin. Pitkän pohdinnan jälkeen päädyin Molo Kidsin Polarikseen, joka näyttää mielestäni hyvän malliselta hoikalle lapselle. Kooksi otin jo 98cm ja uskon, että on sopiva kun nyt menee jo ticketistäkin se 86cm, mikä vastaa 92cm.

Haalarilla on sen verran hintaa ilman alennuksia, että en raskisi sitä enää syksyllä täyteen hintaan ostaa. Nyt siis pidetään peukkuja, että on sopiva. Jos ei niin laitetaan myyntiin. Väri oli livenä kivempi ja tummempi kuin nettikauppojen kuvissa. Olikohan väri nimeltään Thunder...


Kun ensi talven haalarihankinta on plakkarissa, on aika siirryä kevääseen. Meidän syksyn Cupcaken välikausihaalari ei varmaan enää mahdu tai ei ainakaan enää syksyllä, joten ajattelin panostaa nyt yhteen parempaan haalariin, joka menee kevään ja syksyn. Huutiksesta olen myös selannut, että josko hyväkuntoisia tulisi vastaan.

Haalariksi tulee näillä näkymin Ticketin Uffo. Pitäisi vain mittoa tuota talvihaalaria ja verrata mittoihin, että otanko 92cm vai vielä 96cm. Onkohan nämä Uffot vielä suurempaa kokoa kuin Baggiet? Väri on vielä päättämättä. Haluaisin oikeasti turkoosin, mutta se ei taida olla kovin fiksu väri vaatteeseen, joka päällä kuitenkin rymytään tuolla pihalla. Eli jää varmaan kaksi vaihtoehtoa: ruskea ja musta.


 Kuva lainattu Miniq


Ruskea olisi tietenkin vähän värikkäämpi kuin kokomusta. Meillä on ollut nyt toppatakki ruskea ja olen kyllä tykännyt, vaikka itse en ruskeasta niin välitä. Mustaan sitten puolestaan sopisi kaiken väriset asusteet! Toisaalta en kyllä nyt yhtäkkiä keksi asusteita, jotka ei sopisi myös tuohon ruskeaan. Vaikeaa! Kumman te ottaisitte?


Kuva lainattu mrsagathamarple.blogspot.com

Paremmaksi takiksi olin suunnitellut  Villervallan tähtitakkia ja nyt selvisi, että sitä ei tulekaan tämän vuoden mallistoon! Niinpä tietysti. Nyt sitten pitää etsiä käytettynä. Saa tarjota mitä väriä tahansa, jos löytyy koossa 92cm tai 86cm jos on isoa mitoitusta! Varasuunnitelmaa takin varalle ei vielä ole, katsotaan nyt löytyiskö tuot takkia jostain.

Kuva lainattu karpaloita.blogspot.com

Tämmöisiä kevätsuunnitelmia täällä. Joko teillä on hankittuna kevätvaatteita? Nehän kun tuppaavat loppumaan kaupasta aina ennen kuin itse ehtii ostaa mitään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti