lauantai 21. tammikuuta 2012

Astronautti

Tänään käsittelyyn pääsi Liandlon ihana astronauttitrikoo. Tosin kangasta tilatessani luulin, että tuo kuvio olisi hieman isompi. No ei haittaa, kivaa se on näinkin ja vähän erilaista kuin muut kuosit! Aluksi olisin halunnut tuohon keltaset resorit, mutta en saanut tähän hätään tarpeeksi tumman keltaista, niin kävin ostamassa punaista ja näin tästä tulikin oikein pirtsakka näin.
Kokeilin myös ensimmäistä valenappilistaa ja siitä tuli ihan ok, vähän meni vinoon tuo ompelu. Huomasin myös, että mun pinna ei kyllä kestäis ommella trikoita tavallisella ompelukoneella! Tapella sai jo tuon nappilistan kanssa, vaikka piti ommella vain kaksi suoraa saumaa. Ei meinaa kone lähteä millään liikkeelle tai sitten sotkee lankaa tai se kangas jää jonnekin jumiin... ARGH! Onneksi on saumuri <3 Kaavana Ottobren Papana koossa 86cm. On muuten loistava kaava malliltaan Ottobren kaavaksi! Hieman olen helmaan ja hihoihin lisännyt mittaa, mutta leveys on kerrankin sopiva hoikallekin lapselle!

 
Tässä vielä sovituskuvia eilisestä krokopaidasta.
Löysin tänään kirppikseltä Veetille kurahousut kevääksi, mutta huomasin vasta autossa, että pepussa on pieni viilto! Voisikohan sitä korjata mitenkään järkevästi?

3 kommenttia:

 1. Osta sellasta tarrapaikkaa. Sellasella olen joskus ulkoiluhousuja korjannut. Kyllä se jonkun aikaa kestää, mutta eihän se mitään uudenveroinen ole.

  VastaaPoista
 2. Minä oon paikannut kurahousut semmosella liimattavalla kangaspaikalla. En tiiä sen oikeaa nimeä mutta kangaskaupasta sitä saa. Pala myytiin noin 15 x 15 cm kokoisena ja siitä voi sitten leikata tarvittavan kokoisen palan. Liimasin sen kurahousujen sisäpuolelle.

  t. Sanna S.

  VastaaPoista
 3. No eipä ne kirpparihousut muutenkaan ole uudenveroiset :) Mulla saattais jopa olla tuota tarrapaikkaa! Pitääkin kokeilla. Kolmen euron housut nin ei korkealta tipu...

  VastaaPoista